صفحه اصلی
       اجتماعي
       میراث فرهنگی
       صنایع دستی
       گردشگری
       بين الملل
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
      پيوندها
      جستجو
      ارتباط با ما









" صنایع دستی "
ارسال خبر : 14 بهمن 1387  (12:58)
راه‌اندازي بازارچه صنايع دستي کاشان
استان: اصفهان

در راستاي ايجاد بازارچه صنايع دستي در شهرستان‌هاي استان اصفهان،بازارچه صنايع دستي کاشان در ايام نوروز راه‌اندازي مي‌شود.

معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: بازارچه صنايع دستي کاشان در جوار ديوار سلجوقي و مرکز هنرهاي سنتي اين شهرستان واقع شده است .

احمد اديب افزود:‌ براي راه اندازي اين بازارچه اعتباري بيش از 4ميليارد ريال از سوي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري اختصاص يافته است.

وي اظهار داشت:اين بازارچه در مساحتي بيش از هزار و 500 متر مربع و نزديک به 40 غرفه متناسب با الگوهاي معماري سنتي احداث شده است که در حال حاضر در مرحله طراحي داخلي است .

اديب اضافه کرد: ‌اين بازارچه در ايام نوروز و براي آشنايي و معرفي صنايع دستي به مسافران نوروزي که به اين شهرستان سفر مي‌کنند با همکاري معاونت ميراث فرهنگي کاشان به بهره‌برداري مي‌رسد./104

26273