تهران

برگزاری نمایشگاه مجازی خوراک‌های دماوندی در روز جهانی غذا

0

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، شهرام شریفی امروز چهارشنبه 23 مهرماه 99، با بیان اینکه گردشگری غذا شاخه‌ای کمتر شناخته شده از صنعت گردشگری در ایران است، افزود: «تنوع غذایی و سنت میهمان‌نوازی ایرانی‌ها و همچنین نحوه طبخ خوراک‌های محلی برای گردشگران جذاب است.»

او عنوان کرد: «فرهنگ غذایی هر شهرستان بر اساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس، شکل می گیرد، خوراک‌های بومی و محلی دماوند نیز مطابق با جغرافیای آن، به‌عنوان یک منطقه سردسیر است.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند بیان کرد: «وجود باغ‌های فراوان نظیر گردو، موجب شده تا بیشتر غذاهای این منطقه حاوی این محصول باشد.»

نشست مجازی «نقش اقامتگاه‌های بوم‌گردی در توسعه مناطق روستایی» در قرچک برگزار می‌شود

مقاله قبلی

دستگیری 5 حفار غیرمجاز در فیروزکوه

مقاله بعدی

خوانندگان این خبر، این‌ها را هم خوانده‌اند:

0 دیدگاه

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. بخش‌های الزامی مشخص شده اند. *