بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان شرقی، علیرضا بایرامزاده روز یکشنبه ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۰ ضمن اعلام این خبر، گفت: «در راستای توانمندسازی فعالان حوزه گردشگری غذای استان، دوره آموزشی آشپزی با مباحثی تخصصی زیر نظر اساتید مجرب در استان برگزار شد.»
معاون گردشگری آذربایجان شرقی ادامه داد: «در این دوره آموزشی که به مدت ۲۲۰ ساعت برگزار شد، ۲۲ فعال حوزه آشپزی شرکت کردند و پس از اتمام دوره، بصورت عملی مورد آزمون قرار گرفتند.»
بایرام زاده اظهار داشت: «با توجه به اینکه آذربایجان شرقی یکی از قطبهای اصلی غذاهای سنتی و شیرینیهای لذیذ است، لذا معاونت گردشگری استان در راستای تقویت ظرفیتهای گردشگری غذا است، برگزاری دورههای آموزشی را بصورت مستمر تحت نظر اساتید مجرب، در دستور کار خود قرار داده است.»
انتهای پیام/