0

حلوای کاسه یکی از حلوا‌های سنتی در شهر شیراز است که از 120 تا150 سال گذشته در تمام جشن‌ها و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد.

حالا چرا این حلوا به این نام یعنی کاسه نامیده می شود ؟ بعد از درست شدن این حلوا مقدار کمی از آن را برمی داشتند و به قطر چند میلیمتر به اطراف و کف یک کاسه چینی کوچک می‌کشیدند و حلوا شکل کاسه را به خودش می‌گرفته و سپس برای هر نفر یک کاسه از این حلوا سر سفره قرار می‌دادند.

پرونده «مهارت تهیه حلوا کاسه در شهر شیراز و عملکرد فرهنگی آن» به شماره ۲۱۶۲، در تاریخ 17 شهریورماه 1399 در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

طبیعت زیبای روستای جعفرآباد درگلستان

مقاله قبلی

اعجاز سبلان در دل طبیعت سردابه

مقاله بعدی

0 دیدگاه

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. بخش‌های الزامی مشخص شده اند. *