نان محلی، برکاتی بر دستان بانوان خراسان شمالی

خراسان شمالی

نان محلی
نان های محلی از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه جامعه ايرانی در گذشته های بسیار دور بشمار می آید.نان ها انواع مختلفی دارند که بر اساس آداب اقوام و ملل مختلف متفاوتند.بیش از ده ها نوع نان سنتی در مناسبت های مختلف در شهر و روستاه های استان خراسان شمالی طبخ می شود و نان مهم ترین ماده غذائی  در اين استان است. اهالی به کیفیت نان و استفاده ازمواد افزودنی و زیبا سازی ظاهر  با ایجاد نقوش اهمیت خاص می دهند. نان های  پخت شده در اين استان بدلیل ماندگاری  ، عطر و طعم ویژه بعنوان سوغات به دیگر مناطق نيز فرستاده می شود.
انواع نان هاي محلي استان خراسان شمالی می توان فتیرشیرین، قتلمه، قطاب، چپلک،یوخا،فتیر چریشی، کماج، فتیر شیرمال و.... نام برد.

انتهای پیام/

کد خبر 14000617919320

برچسب‌ها