به گزارش ميراث آريا(CHTN)، در نمايشگاه \"ضيافتي از سنگ‌ها\" حدود 50 نمونه از مجموعه 250 غذاي سنگي \"هسوچان\" که حاصل 21 سال تلاش وي بوده، به نمايش گذاشته شده است.

\"هسوچان\" که مهندسي 60 ساله و بازنشسته است، درباره برگزاري اين نمايشگاه مي‌گويد: آنچه مرا وادار به انجام چنين‌کاري کرد، عشق و علاقه بسيار به غذا بوده است، به‌طوري که وقتي 20 سال پيش در نمايشگاهي که از آثار کاخ موزه ملي تايوان برگزار شد يک قطعه يشم به شکل کلم و سنگي ديگر را که بسيار شبيه به خوک‌بريان شده بود، ديدم تصميم به ساخت شکل ظاهري غذاهاي مورد علاقه خود با استفاده از سنگ‌هاي گوناگون گرفتم.

وي افزود: چيني‌ها از عهد باستان به سنگ‌ها و هنر استفاده از آنها علاقه‌مند بوده‌اند و اين علاقه را مي‌توان در ادبيات و مجموعه‌هاي هنري آنها به وضوح ديد.

وي با انجام اين کار قصد داشته مردم را تشويق به حفظ اين هنر باستاني کند.

\"وونگ وي‌ليان\" مدير برگزاري اين نمايشگاه مي‌گويد: چان از معدود مجموعه‌داراني است که هيچ تغييري در نمونه‌ها ايجاد نکرده و تنها با قرار دادن آنها در بشقاب‌ها و ظرف‌هاي مختلف و آراستن آنها، اين اشکال مختلف را ساخته که شامل نمونه‌هاي مختلفي از غذاها ازجمله: نيمرو، برنج سرخ شده، سوپ کوسه، گوشت انواع ماهي و حتي دسرهايي ‌نظير ژله، بستني، کيک و شيريني مي‌شود و همگي چنان شبيه نمونه‌هاي واقعي هستند که بازديدکنندگان را به اشتباه مي‌اندازند.

M/R/108


انتهای پیام/

کد خبر 1386040217