معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کهگيلويه و بويراحمد، با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN)، گفت: مربياني که در حال حاضر در اين استان فعاليت مي‌کنند استادکار قديمي‌ بوده و درجه فني و حرفه‌اي يا مدرک مربيگري ندارند.

\"‌سيد ولي الله اميري\" افزود: اين مسئله مشکلات بسياري را براي معاونت صنايع دستي استان به‌وجود آورده است.

وي، با انتقاد از ارسال يک خبر از سوي يکي از خبرگزاري‌هاي مبني بر نبود نيروي متخصص و کارشناس در حوزه صنايع دستي استان تاکيد کرد: اين معاونت تنها به دليل نداشتن مربي کارآمد دچار مشکل شده است.

وي تاکيد کرد: در سال‌هاي گذشته تعدادي متخصص صنايع دستي در اين استان وجود داشت که به دلايلي به ديگر استان‌ها نقل مکان کردند.

اميري با بيان اينکه تربيت مربي آموزشي در حوزه صنايع دستي استان کهگيلويه و بويراحمد، به‌طور جدي از سوي اين معاونت دنبال مي‌شود، افزود: براي تربيت مربيان آموزشي توسط رسانه‌هاي ارتباط جمعي اقدام به پخش آگهي تبليغاتي کرده‌ايم.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي کهگيلويه و بويراحمد تصريح کرد: متأسفانه سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان براي پرداخت هزينه‌هاي آموزشي به استادکاران قديمي، با مشکل موجه است.

وي با اشاره به اينکه در حال حاضر تنها يک مربي سفالگر، که از شهرستان شهرضا به اين استان آمده در حال آموزش اين رشته است، افزود: براي ديگر رشته‌ها هنوز مربي نداريم.

در حال حاضر ‪ ۱۳۷‬رشته صنايع دستي دراين استان کارشناسي شده که همه آنها تأييد شده و کارت مهارت نيز براي آنها صادر شده است.

اميري گفت: هم‌اکنون تنها ‪ ۱۸‬رشته صنايع‌دستي در اين استان فعال بوده و در حال آموزش به علاقه‌مندان و هنردوستان است.

M/R/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386041027