رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گناباد خراسان رضوي با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: از‪ ۹۵‬ کارگاه سفالگري در اين شهرستان تنها 5 کارگاه باقي مانده که نيازمند توجه جدي مسئولان است.

\"عليرضا شناسايي\" با اشاره به اينکه تاکنون حمايت‌هاي مالي در قالب تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده و شرکت در نمايشگاه‌هاي ملي و منطقه تا حد امکان صورت گرفته‌است، افزود: تا رسيدن به هدف نهايي راه زيادي در پيش داريم.

وي، از شناسايي 35 نوع صنايع دستي در اين شهرستان خبر داد و گفت: سفال، سراميک، گليم‌بافي، قاليبافي و نمدمالي از مهمترين رشته‌هاي صنايع دستي اين منطقه است.

وي معتقد است: صنايع دستي هنوز در اين منطقه جايگاه خود را پيدا نکرده و تعريف دقيقي از اين صنعت و هنرهاي سنتي وجود ندارد.

به عقيده شناسايي، آنچه از گذشته صنايع دستي به يادگار مانده نيازمند حمايت جدي است و نبايد هنرمندان و صنعتگران اين بخش در پيچ و خم بوروکراسي اداري هنر خود را از ياد ببرند.

رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گناباد، ايجاد بازار روز، شهرک صنايع دستي، اهداي جوايز صنايع دستي در مراکز آموزش عالي، همايش‌ها و تبليغات رسانه‌اي را مهمترين راهکار براي خروج اين صنعت از رکود و بي‌توجهي دانست.

وي ادامه داد: ايجاد انگيزه و جذابيت بخشي به دوره‌هاي آموزش صنايع دستي براي جوانان مي‌تواند اين هنر- صنعت بحران خارج کند.

113/M/H

انتهای پیام/

کد خبر 1386041816