\"عبدالمجيد شريفزاده\" افزود: در حال بررسي و برنامهريزي تأسيس مرکز علمي هستيم تا بهصورت تخصصي به هنرهاي سنتي ايران بپردازد.
وي ادامه داد: پيشنهاد ما به وزارت علوم راهاندازي، مرکزي است که شيوه آموزشي آن روش استاد- شاگردي باشد و اين مسأله بيشک بسيار متفاوت از شيوه آموزش کنوني است.
وي تصريح کرد: در شيوه استاد- شاگردي شيوه ترمي يا واحدي مطرح نيست، بلکه دانشجو بايد آنقدر براي يادگيري دروس در کلاسهاي دانشگاه حاضر شوند که استاد بتواند همه فوت و فن را به آنها بياموزد.
شريفزاده، با بيان اينکه اگر شيوه استاد- شاگردي به درستي اجرا شود، دانشجو ميتواند دوره را با موفقيت به پايان برساند، افزود: اين شيوه درست نظير طلبگي در حوزه علميه است که وقتي به درجه اجتهاد مي رسد، فارغ التحصيل ميشود، نه پس از چهار سال؛ بنابراين استادان نيز بايد از هنرمندان درجه يک انتخاب شوند.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: استادان رشتههاي هنرهاي سنتي تجارب بسياري دارند که نبايد از اين مسئله بيتفاوت گذشت.
وي تأکيد کرد: ما ميتوانيم پيش از اينکه استادان مجرب و خبره را در اين نگارستان از دست بدهيم، از تجربه و اطلاعات آنها استفاده کنيم.
شريف زاده يادآور شد: اين نگارستان تنها براي مقطع فوق ليسانس و دکترا پذيرش خواهد داشت، اما هنوز بر سر رشتههاي منتخب براي تدريس در اين دانشگاه، با وزارت علوم به توافق قطعي نرسيدهايم.
M/R/113
انتهای پیام/