به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري يزد، \"غلامحسين حيدري\" در ديدار رئيس و جمعي از مسئولان اين سازمان از دادگستري استان افزود: درکنار حفظ ونگهداري جاذبه‌هاي تاريخي و گردشگري، ترميم، مرمت وساماندهي آثارباستاني به‌ويژه بافت تاريخي بايد در اولويت قرار گيرد.

وي اضافه کرد: در اين راستا دستگاه‌هاي دولتي و خصوصي نيز با مشارکت مردمي مي‌توانند ميراث ملي را حفظ کنند.

حيدري گفت: گردشگري صنعتي است که با همکاري و هماهنگي بخش‌هايي نظير نيروي انتظامي، شهرداري و دادگستري با سازمان ميراث فرهنگي، مي‌تواند بازخوردهاي مثبت و مفيد را در گرداندن چرخه صنعت توريسم داشته باشد.

وي اضافه کرد: آموزش‌هاي ويژه دادگستري براي ضابطين عام‌ مانند نيروي انتظامي، بسيج و اداره اطلاعات و ضابطين خاص نظير ماموران جنگل باني در نظر گرفته شده و براي نيروهاي يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي نيز بايد بررسي شود و در صورت ضابط خاص بودن اين نيروها براي آنها دوره آموزشي گذاشته شود.

در ادامه اين ديدار عزيزالله سيفي، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري يزد نيزگفت: اين استان از لحاظ ميراث فرهنگي يکي از مناطق مطرح و از قطب‌هاي گردشگري مهم در سطح جهان است و شهر يزد بعد از ونيز ايتاليا به عنوان دومين شهر تاريخي دنيا شناخته شده‌است.

وي با بيان اينکه استان يزد داراي تمدن و فرهنگ غني تاريخي و اسلامي است، افزود: وجود 21 روستاي هدف و فضاهاي محيطي، طبيعي جذابيت‌هاي فراواني را براي گردشگران داخلي و خارجي داشته‌است.

وي ادامه داد:ميراث فرهنگي و جهانگردي در استان يزد به علت جاذبه‌هاي متعدد و متنوع تاريخي و گردشگري از حساسيت ويژه‌اي برخوردار است.

وي در پايان خواستار بازديد قضات به ويژه آنها که پرونده‌هاي ميراث فرهنگي را رسيدگي مي‌کنند از بافت تاريخي يزد و کاهش زمان رسيدگي به پرونده‌هاي ميراث فرهنگي و اختصاص شعبه‌ويژه رسيدگي به پرونده‌هاي‌اين‌حوزه در شهرستان‌ها شد.

S/H/115


انتهای پیام/

کد خبر 1386042745