\"‌علي فعله‌گري\" با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) افزود: يکي از مهمترين برنامه‌هاي اين استان رونق صنايع دستي در قالب آموزش به خصوص در روستاها است.

وي، به انعقاد موافقتنامه براي آموزش و توسعه صنايع‌دستي در استان با سازمان برنامه‌ريزي و بودجه اشاره کرد و گفت: بر اساس اين موافقتنامه حدود 300 ميليون تومان به امر آموزش اختصاص داده شده است.

وي ادامه داد: پس از اختصاص بودجه لازم با يک شرکت خصوصي قراردادي بسته شده و تمام جزئيات آموزش به اين شرکت واگذار خواهد شد.

فعله‌گري با بيان اينکه اين قرار داد تا پايان سال بسته خواهد شد گفت: اين شرکت موظف است تا برنامه‌هاي آموزشي اعلام شده از سوي اين سازمان را با در نظر گرفتن بودجه‌هاي اختصاصي هر استان و روستا انجام دهد.

وي، به مشکلاتي که طي چند ماه گذشته براي کارکنان و استادان صنايع دستي در خصوص پرداخت حقوقشان پيش آمد اشاره و تاکيد کرد: براي پيشگيري از چنين مشکلاتي تمام هزينه‌هاي دستمزد کارمندان و استادان توسط بخش خصوصي پرداخت مي‌شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کردستان اظهار داشت: تا پايان سال ساکنان روستاهاي قروه،‌ سراپاميش، مريوان و ايوان دره از آموزش رشته‌هاي گيوه و سجاد بافي، منبت چوب، هنرهاي چوبي، زيور آلات سنتي، نازک‌کاري و ... برخوردار خواهند شد.

113/






انتهای پیام/

کد خبر 1386043037