وي تأکيد اعضاي هيأت دولت مبني بر خروج صنايعدستي از حالت رکود و انزوا را مورد توجه قرارداد و افزود: رسانههاي مکتوب و غير مکتوب ملي نقش بسيار مهمي در پيشرفت شايسته اين حوزه دارند.
هاتفي با توضيح اين مطلب که تصويب بازارچههاي صنايعدستي در شهرهاي کشور، بار گراني بردوش دولت نهادهاست، گفت: با وجوديکه از تأسيس سازمان صنايعدستي سالها گذشته، اما هنوز اين حوزه شاهد رخدادهاي چشمگيري در رشتههاي تخصصياش نبودهاست، چنانکه ادغام آن طي يک سال اخير با سازمان ميراثفرهنگي و گردشگري سابق، راه حلي براي حل مسايل اين حوزه ارزآور برآورد شدهاست.
اين مقام مسئول، ضمن اظهار تأسف از ناخرسندي اساتيد برجسته از حرفه تخصصيشان، تصريحکرد: هماکنون بهترين اساتيد رشتههاي متنوع به دليل وضعيت نامساعد اقتصادي به فرزندان خود اجازه نميدهند در حرفه آنان فعاليت کنند.
وي درنظرگرفتن شيوههاي مناسب براي ارتقاء انگيزه هنرمندان رشتههاي مختلف را يک ضرورت خواند و ادمهداد: براي مطرحکردن صنايعدستي ايران در دنيا بايد تمام ارگانهاي کشور دست به دست هم دهند.
هاتفي سرمايهگذاري و تجارت در حوزههنرهاي سنتي و صنايعدستي را يکي از راهکارهاي پيشرفت اين حوزه دانست و ادامهداد: بايد کاري کرد که بخشي از اقلام مصرفي مردم کشور را صنايعدستي تشکيلدهد.
وي با اشاره به اينکه امروزه تنها برخي از افراد جامعه که در طبقه مرفه قراردارند نسبت به استفاده از صنايعدستي گرانبهاي کشور مباهات ميکنند و حتي عدهاي ديگر نيز براي فخرفروشي، افلام سنتي و صنايعدستي را در منازلشان مورد استفاده قرارميدهند، افزود: درصورتيکه محصولات صنايعدستي ممورد علاقه مردم به توليد انبوه برسد، تقاضاي افراد براي تهيه اين اقلام ارتقاء مييابد و اين عده شاهد حضور آثار اين حوزه در زندگيشان خواهندبود.
هاتفي با تأکيد بر اينکه اگر هنرمندان از بازار فروش توليدات خود اطمينان داشتهباشند، به نوآوري و خلاقيت در آثارشان ميپردازند، اظهارداشت: اين وظيفه دولت است که با حمايت از هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي مانع فعاليت آنان نشود بلکه زمينه حضور آنان در عرصههاي مختلف ملي و بينالمللي را فراهمآورد.
اين گزارش ميافزايد: چهارمين نمايشگاه سراسري صنايعدستي همدان بعدازظهر روز گذشته ( دوشنبه اول مردادماه) با حضور 150 غرفه از 20 استان کشور در محل دايمي نمايشگاههاي بينالمللي همدان افتتاح شد و تا ششم مردادماه نيز ادامه خواهديافت.
111/
انتهای پیام/