\"مسعود احمدي‌نيا\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان مازندران با بيان اين مطلب به‌ ميراث آريا(CHTN)، گفت: اين گردهمايي‌ در آستانه شروع ترم دوم با حضور معاون توسعه مديريت و رئيس سازمان با هدف برنامه‌ريزي براي رونق و هداست جوانان به سوي صنايع‌دستي و کيفي‌سازي آموزش برگزار شد.

وي افزود: از آنجايي که رشته‌هاي جديد در مراکز آموزش در سال 86 فعال شده است مسئولان مراکز خواستار تامين مواد اوليه و تجهيزات براي آموزش اين رشته‌ها شدند.

اخمدي‌نيا با اشاره به تهيه بانک اطلاعاتي صنعتگران استان گفت: دست‌اندکاران مراکز آموزشي براي شناسايي اين افراد با مشکلاتي مانند کمبود وسائل نقليه روبه‌رو هستند که قرار است معاونت توسعه مديريت استان براي تامين امکانات اقدام کنند.

وي فعاليت کميته‌هاي پنچ‌گانه صنياع‌دستي استان را مثبت ارزيابي کرد و گفت: کميته‌هاي آموزش، اشتغال، طرح و برنامه، سرمايه‌گذاري و اقتصادي در معاونت صنايع‌دستي وظايف اين معاونت را به صورت متمرکز انجام مي‌دهند و پس از گذشت 6 ماه هر کدام از اعضاي کميته‌ها که صلاحيت خود را نشان دهند به عنوان مسئول کميته انتخاب مي‌شوند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران نيز در اين جلسه با تاکيد بر کيفي‌سازي آموزشي و ايجاد شوراي برنامه‌ريزي آموزش خاطرنشان کرد: اين شورا، با حضور صنعتگران شاخص و صاحبنظر در زمينه سياستگذاري آموزشي استان فعاليت خواهند کرد.

وي افزود: ازلاعات و يافته‌هاي ميداني مي‌تواند برنامه‌ريزي جدي‌تري براي صنايع‌دستي به دنبال را داشته باشد.

بنابراين گزارش اين جلسه مصوباتي نيز داشت که بر اساس آن بهسازي و بهينه‌سازي استفاده از مراکز آموزشي در دستور کار قرار گرفت و از آنجايي که تصميمات اين جلسات مورد قبول افراد سازمان است مي‌تواند تبليغات مثبتي در پي داشته باشد.

S/H/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386050252