\"آرش کوشا\" افزود: بايد براي به کارگيري تمام ظرفيتها در زمينه طبيعتگردي مکانيزمي را ايجاد کنيم. به اين منظور به روساي تمام سازمانها پيشنهاد کرديم تا کميتههاي طبيعتگردي استانها را فعال کنند.
وي با تاکيد بر اينکه از فعاليت اين کميتهها در استانها راضي نيستيم، افزود: برخي از استانها که داراي ظرفيتهاي فراواني در حوزه طبيعتگردي بودهاند، فعاليتهاي مناسبي انجام ندادهاند، البته نبايد فعاليتهاي خوب استانهاي ديگر را در اين زمينه ناديده بگيريم.
وي با اشاره به اينکه بايد از ظرفيتهاي مختلف در اين حوزه استفاده شود، گفت: بر اين اساس با معتبرترين مراجع محيط زيست جهاني از جمله IUCN وارد مذاکره شدهايم.
کوشا گفت: کارگروههاي تخصصي و کارشناساني در حوزه طبيعتگردي بايد ايجاد شود تا مسائل و مشکلات اين حوزه به صورت جدي از سوي اين کارگروهها پيگيري شود.
کوشا با اشاره به برگزاري نشستهاي مختلف در سال 86 در حوزه طبيعتگردي گفت: در شهريور و مهر سال جاري دو همايش اکوتوريسمي برگزار خواهد شد و در اين همايشها مشکلات و معضلات موجود در اين صنعت را مورد بررسي قرار خواهيم داد.
کوشا در ادامه تاکيد کرد: روساي استانهاي مختلف بايد بر فعاليت کميتههاي استاني نظارت بيشتري داشته باشند و فعاليتهاي اين کميتهها را جديتر بگيرند.
وي با اشاره به پارک ملي خجير گفت: پارک ملي خجير به عنوان يک نقطه و سايت طبيعت گردي در کشور مطرح است. به همين دليل با مذاکراتي که با سازمان حفاظت محيط زيست به عمل آورديم به توافق رسيديم که اکوموزه طبيعي را در اين منطقه راه اندازي کنيم. هدف از راهاندازي اين اکوموزه اين است که راههاي درست استفاده از يک پارک ملي را به نمايش بگذاريم.
وي با اشاره به تاسيس باشگاه طبيعت گردان تاکيد کرد: باشگاه طبيعتگردان را براي فرهنگسازي و برگزاري تورهاي پايلوت در حوزه طبيعتگردي و استفاده از ظرفيتهاي مختلف با کمک تشکلهاي غيردولتي که در اين زمينه فعاليت دارند، ايجاد کردهايم.
103/S
انتهای پیام/