\"محمدعلي پاک سرشت\" تصريح کرد: در اين راستا بايد پليس گردشگري را در کشور با محوريت نيروي انتظامي فعال کنيم. در اين زمينه نيز بايد سايتي را طراحي کنيم تا گردشگران خارجي بتوانند به راحتي با ما تماس بگيرند.
وي افزود: در واقع اين دفتر حامي اجراي همه برنامههاي مربوط به گردشگران خارجي است. برنامههايي که قرار است در اين دفتر پيگيري شود عبارتند از تدوين طرح جامع توسعه گردشگري خارجي، ايجاد نشان ملي ويژه (برند) گردشگري ايران، ايجاد تشکلهاي زيارتي و سياحتي به منظور اجراي برنامههاي دقيق و هدفمند زيارت شيعيان جهان از عتبات عاليات کشور، ايجاد کميته حصول اطمينان و تحقق انتظارات گردشگران خارجي با همکاري و حضور فعال دستگاههاي زيربط، تشکيل کميته حمايت ديپلماتيک از توسعه گردشگري خارجي با محوريت دستگاه سياست خارجي کشور، تدوين طرح جامع IT در صنعت گردشگري خارجي، توسعه روابط دو جانبه با کشورهاي اسلامي، همسايه و دوست، تشکيل کميته همکاري با سفارتخانهها و رايزنيهاي فرهنگي کشورهاي هدف در تهران به منظور همکاريهاي دو جانبه و جذب گردشگران خارجي، برقراري تورهاي سلامت در کشورهاي حوزه خليج فارس و آسياي ميانه و کشورهاي آسيايي به منظور انجام معالجات و بازديد از جاذبههاي گردشگري کشور، تشکيل کميته حمايت و ساماندهي تورهاي تخصصي، نمايشگاهي، ورزشي و دانشجويي و همايشهاي مرتبط و ...
وي با اشاره به تشکيل موسسات توسعه گردشگري در کشورهاي حوزه خليج فارس و کشورهاي اسلامي گفت: موسسات گردشگري در حوزه خليج فارس و کشورهاي اسلامي با هدف معرفي بازارهاي هدف با محوريت ايرانيان مقيم در کشورهاي ديگر و به همت بخش خصوصي به منظور اطلاعرساني و بازاريابي بايد فعال شود. اين کار با همکاري معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري امکان پذير است.
وي افزود: با وجود بيش از يک ميليارد مسلمان شيعه بايد برنامههايي را در اين دفتر طراحي کنيم تا با استفاده از علماي بزرگ شيعه و تشکيل هيات امنايي از اين بزرگواران بتوانيم از اين پتانسيلهاي فرهنگي استفادههاي لازم را ببريم. چرا که با اين کار هم حجم باورهاي اعتقادي آنها در جهان بالا ميرود و هم هدف غايي که توسعه گردشگري است در کشور محقق ميشود.
103/
انتهای پیام/