به گزارش ميراث آريا (chtn) \"علي‌محمد نمازي\" در همايش يک روزه تبيين و تشريح برنامه‌ها و سياست‌هاي معاونت گردشگري در خصوص برنامه‌ها و سياست‌هاي کميته راهبردي گردشگري روستايي و عشايري گفت: از مهمترين برنامه‌هاي اين کميته برگزاري جشنواره‌هاي گردشگري در همه استان‌ها است.

وي افزود: تاکنون 60 جشنواره پيش‌بيني شده است و از سوي معاونت گردشگري حدود 120 ميليون تومان اعتبار براي اين کار اختصاص يافته است .

دبير کميته راهبردي گردشگري روستايي و عشايري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اينکه همچنين در اين حوزه نمايشگاهي از 26 مهرماه تا 5 آبان ماه در تهران برگزار خواهد شد، افزود: در اين نمايشگاه به معرفي جاذبه‌هاي گردشگري روستاهاي هدف و مناطق عشايري، اقدامات انجام شده در مورد اين روستاها، چگونگي اعزام گردشگر به روستاهاي هدف و مناطق عشايري و شيوه پذيرايي از گردشگران مناطق عشايري، ارائه سرويس مطلوب به آنان، صنايع‌دستي و محصولات اين گردشگران، شناساندن آداب و سنن و فرهنگ اصيل ايراني اين روستاها پرداخته مي‌شود.

نمازي با اشاره به اينکه نصب تابلو‌هاي روستاهاي هدف از ديگر اقدامات اين کميته است، اضافه کرد: تعريف تورهاي تخصصي روستايي و عشايري يکي ديگر از عواملي است که مي‌تواند جاذبه‌‌هاي روستا را بيشتر به گردشگران بشناساند .

وي تصريح کرد: ابلاغ دهياران روستاهاي هدف نيز تهيه شده‌است و به زودي طرح‌هاي مطالعاتي روستاهاي هدف انجام مي‌شود.

دبير کميته راهبردي گردشگري روستايي و عشايري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: ارزيابي نحوه فعاليت‌هاي دهياران روستاهاي هدف از ديگر اقدامات اين کميته است.

نمازي ادامه داد: شريک کردن اهالي روستا و مناطق عشايري در سرمايه‌گذاري روستاهاي هدف از ديگر برنامه‌‌هاي کميته راهبردي گردشگري روستايي و عشايري است.

S/H/104


انتهای پیام/

کد خبر 1386051418