به گزارش ميراث آريا(CHTN)، مدير پروژه طرح پرديسان، با بيان اين مطلب گفت: پروژه‌هاي پرديسان را مي‌توان به سه بخش تقسيم کرد. يک بخش مربوط به پروژه‌هايي است که سرمايه‌گذار براي اجراي آن وجود دارد. بخشي هم پروژه‌هايي هستند که اقدامات اجرايي آنها انجام شده و نزديک به بهره‌برداري است و حدود 10 پروژه در اين گروه قرار مي‌گيرد.

\" محمد خادم‌زاده\" تصريح کرد: مابقي پروژه‌ها نيز پروژه‌هايي هستند که سرمايه‌گذار براي آن وجود دارد اما بايد به توافقاتي در زمينه‌هاي مختلف دست يابيم تا پروژه به مرحله اجرا برسد.

وي با اشاره به مشارکت با برخي استان‌ها براي انجام عمليات مرمتي پروژه‌ها گفت: قصد داريم استان‌هاي مختلف را براي مرمت اماکن تاريخي درگير کنيم تا هم پروژه‌ها از استانداردهاي لازم برخوردار باشند و هم اين طرح‌ها توجيه اقتصادي مورد نياز را داشته باشد.

خادم‌زاده تاکيد کرد: در گذشته قراردادهاي مختلف طرح پرديسان در تهران منعقد مي‌شد که اين کار هزينه و زمان بسياري را طلب مي‌کرد، اما با درگير کردن استان‌هاي مختلف اين مشکلات از ميان رفته و پروژه‌ها با سرعت بيشتر در مدت زمان کمتري يعني حدود يک تا يک و نيم سال به مرحله بهره‌برداري ‌مي‌رسد. اين کار براي سرمايه‌گذار نيز توجيه اقتصادي خوبي دارد.

وي افزود: قصد داريم در 10 پروژه از پروژه‌هاي طرح پرديسان با سازمان‌هاي استان‌هايي مانند يزد مشارکت کنيم. به همين دليل هفته آينده با مديران استاني جلسه‌اي داريم تا براي اجراي پروژه‌هاي مختلف از استان‌ها نيز دعوت به عمل آوريم. براي مشارکت در سرمايه‌گذاري بايد مديران استاني آورده‌هايي نظير طرح پرديسان بياورند تا پروژه‌ها هر چه سريع‌تر اجرا شود.

S/H/103



انتهای پیام/

کد خبر 1386052248