به گزارش ميراث آريا(CHTN)، موزه هنرهاي معاصر فلسطين هدف از برگزاري اين کارگاه را ايجاد تعامل، گفتگو و تبادل تجارب علمي و عملي بين هنرمندان معاصر، توجه خاص به هنر متعهد، بررسي جنبه‌هاي زيبايي شناسي هنر مقاومت، بيان جلوه‌اي از حضور هنرمندان در حمايت از يک جريان عدالت‌خواه بين‌المللي و نمايش آخرين دستا‌وردهاي هنري هنرمندان در عرصه هنر مقاومت اعلام کرده است.

علاقمندان براي شرکت در اين کارگاه هنري با توجه به موضوع و مفاهيم ارائه شده بايد اتودهايي تهيه و به دبيرخانه کارگاه ارسال کنند. آخرين مهلت ارسال اين اتودها نيز 27 تا 29 مردادماه اعلام شده است.

بنابراين گزارش اتودها مي‌تواند خطي، سياه و سفيد يا رنگي و به‌صورت پرينت ديجيتالي و در قطع A4 باشد.

حداکثر 3 اتود قابل ارسال است که يکي از آنها انتخاب خواهد شد، اندازه عرض آثار طراحي حداقل 50 سانتيمتر و آثار نقاشي حداقل 100 سانتيمتر است.

تکنيک‌ها در هر دو رشته طراحي و نقاشي کاملاً آزاد و با شيوه هاي جديد هنري نيز قابل اجرا است و هنگام ارسال اتودها ذکر اندازه اثر ضروري است که در صورت پذيرفته شدن اتودها در شوراي علمي کارگاه هنري، هنرمند جهت اجراي اثر خود دعوت شده و کليه وسايل و ابزار مورد نياز در اختيار وي قرار خواهد گرفت.

دبير کارگاه هنري و نمايشگاه \"غلامعلي طاهري\" و شوراي علمي آن \"دکتر مصطفي گودرزي\"، \"دکتر حبيب‌الله صادقي\"، \"کاظم چليپا\"و \"ناصر پلنگي\" هستند و شوراي سياستگذاري را نيز دکتر حبيب الله صادقي، محسن زارع، دکتر مصطفي گودرزي، محبوبه پلنگي، دکتر خامه‌يار، اسکندر يارنسب، علي آيينه ساز، کاظم چليپا، ناصر پلنگي، غلامعلي طاهري و سيد عماد حسيني تشکيل مي‌دهند.

اين گزارش مي‌افزايد شوراي علمي کارگاه از ميان آثار توليد شده تعدادي را جهت شرکت در نمايشگاه انتخاب خواهد کرد و هيات داوران اين کارگاه از ميان آثاري که به نمايشگاه راه يافته 3 اثر برتر را در هر بخش انتخاب و به ترتيب به نفر اول: تنديس مقاومت و لوح تقدير و سکه بهار آزادي، نفر دوم: لوح تقدير و 5 سکه بهار آزادي به نفر سوم: لوح تقدير و 3 سکه بهار آزادي اهدا خواهد شد.

همچنين از ميان آثار راه يافته به نمايشگاه توسط هيات داوران تعدادي انتخاب و با موافقت هنرمند جهت مجموعه موزه هنرهاي معاصر فلسطين خريداري خواهد شد.

کارگاه هنر مقاومت 15 و 16 شهريور ماه در موزه هنرهاي معاصر فلسطين واقع در تهران، ميدان فلسطين، خيابان طالقاني، خيابان شهيد برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره 64، صندوق پستي: 3933 – 14155برگزار مي‌شود.

کارگاه‌هاي هنري بستري است تا تجربهه‌اي نوين و خلاق هنرمندان در کنار يکديگر تبادل يافته و در معرض ديد مخاطبان قرار گيرد، يافتن ساختار نوين تجسمي در ارتباط با معاني و مفاهيم فرهنگي، اجتماعي، مذهبي، عرفاني و ملي با نگاه خلاق و انديشه عميق هنرمندان معاصر، رسالتي است که موزه هنرهاي معاصر فلسطين به صورت کلان در برنامه‌اي خود در نظر داشته و پيگيري مي‌کند.

M/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386052352