وي ادامه داد: با توجه به نقش پررنگ آيتالله خادمي، انجمن طي نامهاي به شوراي شهر، استاندار، فرماندار و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اصفهان پيشنهاد تأسيس موزه انقلاب را در خانه آيتالله خادمي داده است.
پاکنژاد با بيان اينکه اين خانه ثبت ملي نشده، تصريح کرد: متأسفانه با اينکه اين خانه هم از معماري بسيار خاصي برخوردار است و هم از نظر شخصيت تاريخي صاحب آن، قابليت ثبت دارد، در فهرست آثار ملي کشور به ثبت نرسيده است، ضمن آنکه اين خانه به دليل بيتوجهي در حال تخريب است.
رئيس انجمن اصفهانپژوهان و دوستداران ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: خانه آيتالله خادمي در دوران مبارزههاي انقلابي سال 1357، مرکز ستاد انقلاب اصفهان بوده است.
به گزارش ميراث آريا، همچنين چندي پيش انجمن اصفهانپژوهان و گروهي از دوستداران ميراث فرهنگي و گردشگري طي نامهاي به رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهر تاريخي اصفهان خواستار احداث موزه انقلاب شهر اصفهان شدند.
در نامه انجمن آمده است:همه کشورهاي جهان به نحو شايستهاي پيشينه نهضتهاي علمي، انقلابي و مبارزاتي خود را بهصورت مستند در معرض ديد جهانيان به ويژه نسلهاي جديد ميگذارند. اين نگرش خدمتي بزرگ به جامعه بشريت و تاريخ است. پس از گذشت نزديک به سه دهه از انقلاب اسلامي شهر تاريخي اصفهان که بخش عمدهاي از مبارزات ملت مسلمان ايران را رقم زده، فاقد موزه و پژوهشکده انقلاب اسلامي است و مسئولان بايد فکري عملي براي اين کمبود داشته باشند.
انجمن دوستداران ميراث فرهنگي در بخشي ديگر از اين نامه به ضرورت احداث موزه انقلاب اصفهان تأکيد داشته و آورده است:با توجه به آشنا نبودن نسل جوان با موضوعات و چهرههاي انقلاب و حرکتهايي که در اين راستا از سوي علماي وقت و مردم صورت گرفته، پايهگذاري موزه انقلاب اسلامي در چهار بخش دبيرخانه دائمي، پژوهشکده، روابط عمومي و موزه مستند از ضروريات است.
M/115
انتهای پیام/