نماينده مردم کهنوج در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: مي‌توان با توسعه و ترويج رشته‌هاي صنايع‌دستي در کشور بخش عمده‌اي از مشکل اشتغال را حل و با بسياري از کشورها رقابت کرد.

\" مختار وزيري\" با تأکيد بر اينکه ايران مهد کهن صنايع‌دستي است، افزود: فرش، پته، گليم، جاجيم و ده‌ها رشته ديگر صنايع دستي در طول تاريخ مربوط به مردم ايران بوده است.

وي، با ابراز تأسف از اينکه در دوره‌هاي مختلف، صنايع‌دستي به هر دليلي مورد توجه مسئولان قرارنگرفته است، گفت: تاکنون بودجه‌ خاصي نيز براي توسعه و ترويج صنايع‌دستي ازسوي مسئولان و متوليان امر به مجلس ارائه نشده است.

اين نماينده مجلس با تأکيد بر اينکه لازم است مسئولان صنايع‌دستي از موضع خود خارج شوند و صنايع‌دستي را اسباب و لوازم مصرفي در نظر بگيرند، ادامه داد: اگر صنايع‌دستي در دولت و مجلس مورد توجه قرار گيرد، اين هنر - صنعت از باتلاقي که سال‌هاست در آن به سر مي‌برد، نجات مي‌يابد.

وزيري با اشاره به اقداماتي که براي رونق صنايع‌دستي در استان‌ها آغاز شده‌است، تصريح کرد: خوشبختانه نگاه افکار عمومي به صنايع‌دستي تغيير کرده، اما هنوز با ايده‌آل‌ها فاصله داريم.

اين مقام مسئول افزود: حضور مسئولان صنايع‌دستي و هنرمندان در نمايشگاه‌ها بايد آنقدر پويا شود که بتوانند در افکار عمومي ازجمله دولت، مجلس و مردم تأثيرگذار باشند.

وي، با اشاره به اينکه تعاملات ستاد مرکزي صنايع‌دستي با مجلس اندک است، تأکيد کرد: متوليان صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي بايد براي ديدار و گفتگو با نمايندگان مجلس اقدام کنند زيرا مجلس آمادگي دارد تا در اين زمينه به مسئولان ياري دهد.

وزيري با تأکيد بر اين موضوع که نمايندگان مجلس از موضوعات مطرح شده در حوزه صنايع‌دستي دفاع خواهند کرد، گفت: تاکنون هيچ دفاعي از صنايع‌دستي کشور صورت نگرفته و يا اگر دفاعي هم وجود داشته، بسيار کمرنگ بوده است.

M/113


انتهای پیام/

کد خبر 138606059