در همين راستا، نخستين کارگاه غذاي سالم باحضور جمعي از خبرنگاران در قطر برپا شد.
\"سيدشاه\"، رئيس سازمان سلامت عمومي و کنترل و پيشگيري بيماريها، گفت: تاکنون در سال 2007 بيش از 1600 نمونه از عفونتهاي مواد غذايي اين اعلام شده است.
وي علت افزايش مسموميتهاي غذايي را فاکتورهايي همچون افزايش جمعيت، گشايش رستورانهاي جديد و نظارت ناکافي بر امور مراکز طبخ غذا مطرح کرد.
اين کارگاه با همکاري مرکز کنترل بيماريهاي مسري (CDC) براي برجستهسازي اهميت عادتهاي غذايي و افزايش سطح کيفي غذاهاي ملي و گسترش سيستمهاي امنيتي در امور طبخ غذا و توليد مواد غذايي بر پا شد.
وي در اين کارگاه رعايت نظافت قبل از آشپزي را يکي از عوامل مهم براي پيشگيري از برخي بيماريهاي عفوني دانست.
وي با اشاره به انبارهاي ذخيره مواد غذايي و حفظ دماي مناسب اين مکانها گفت: ناهماهنگي درجه حرارت انبارها موجب تخريب مواد غذايي و در نتيجه مسموميت غذايي ميشود. ارائه غذايي با کيفيت تنها به يک فرد بهعنوان آشپز بستگي ندارد و همه عوامل حفظ و نگهداري در اين مسير مؤثر هستند.
سيدشاه بر تأثير بستهبندي در ظروف طبيعي و مطمئني در سالم ماندن مواد غذايي تأکيد کرد.
در اين کارگاه نمايندگاني از هيأت سلامت ملي، مقامات بخش کشاورزي، مديران دانشگاه صنايعغذايي و کمپاني هتلداران قطر شرکت کردند.
M/109
انتهای پیام/