وي به توسعه روابط ميان ايران و اتريش اشاره و تاکيد کرد:دولت ايران علاقهمند به توسعه روابط با اتريش است و اين کشور را به عنوان يک اولويت مهم در توسعه روابط با ساير کشورها در نظر دارد.
مشايي با اشاره به توسعه گردشگري افزود: توسعه گردشگردي در دولت نهم نيز با شتاب بيشتري دنبال ميشود و ما با توجه به پتانسيلهاي طبيعي و تاريخي کشور طرح 500 منطقه نمونه گردشگري را تصويب کرده ايم.
وي با بيان اينکه تخت جمشيد از آثار منحصر به فرد کشور است ادامه داد: اين اثر جهاني ميتواند گردشگران بسياري را جذب کند، اما در حال حاضر شرايط پذرش تعداد بسيار گردشگران را ندارد و براي پذيرش گردشران بيشتر بايد به امکانات بيشتر تجهيز شود.
مشايي تصريح کرد: براي استفاده هرچه بهتر از اين اثر، تخت جمشيد به شرکت توسعه گردشگري واگذار شده است ولي شرکتهاي اتريشي نيز ميتوانند با همکاري با شرکت توسعه گردشگري در ايجاد يک قطب مهم در اين منطقه نقش داشته باشند.
به گفته مشايي توسعه تخت جمشيد به دو ميليارد دلار اعتبار نياز دارد و طبيعتا فرصتهاي بسياري براي سرمايه گذاري در اين منطقه وجود دارد.
وي با اشاره به همايش فرصتهاي سرمايهگذاري متذکر شد: در اين همايش 1164 پروژه با ارزش 30 ميلارد تومان براي سرمايهگذاري معرفي شد و قطعا در همايش بعدي حجم پتانسيلهاي معرفي شده به مراتب بيش از اين خواهد بود.
وي به ضرورت ساخت هتلها و مجتمعهاي بين راهي اشاره کرد و افزود:علاوه بر تمام ظرفيتهاي موجود ما ظرفيتهاي خوب طبيعي داريم که مي تواند زمينه مناسبي براي سرمايه گذاري باشد.
مشايي خاطر نشان کرد: به عنوان مثال ما در ورزش اسکي قابليتهاي خوبي داريم و بر اساس نظر کارشناسان مناطق قابل اسکي کشور جزئ بهترين نوع اين پيستها در دنيا هستند.
به عقيده مشايي گردشگران ساير کشورها مي توانند علاوه بر استفاده از پيستهاي اسکي کشور که هزينه کمتري نسبت به ساير نقاط جهان دارند از ساير جاذبههاي کشور مانند چشمههاي آب معدني بهرهمند شوند.
وي همچنين به ساخت موزه در نقاط مختلف کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نياز به تاسيس موزه بيش از هر زمان ديگري احساس ميشود و با توجه به اينکه امکان تامين اعتبارات لازم در تمام سطح کشور را نداريم آماده همکاري با سرمايه گذاران در مورد ساخت موزه هستيم.
106/
انتهای پیام/