مديرکل دفتر امور مراکز و خدمات گردشگري و استانداردسازي معاونت گردشگري در اين زمينه گفت: اين اقدام براي ممانعت از هرگونه عملکرد سليقهاي و جلوگيري از تضييع حقوق و نارضايتي گردشگران و متضرر شدن سرمايه گذاران و بهره برداران نسبت به تهيه ضوابط و استانداردهاي سفره خانههاي سنتي انجام شده است.
اکبر فرهيخته افزود: در اين ضوابط که براي نخستين بار نسبت به تهيه آن اقدام شده، علاوه بر در نظر گرفتن مسايل فني تاسيساتي، فضاهاي فيزيکي، مکان عمومي، ابعاد، مساحت و ارتباط اصولي اين فضاها با يکديگر به مديريت، نحوه خدمات رساني، آموزش و شرح وظايف نيروي انساني و ايمني در محيط کار نيز توجه خاصي شده است.
وي تاکيد کرد: به طور قطع با اجراي اين ضوابط ارزيابي و درجه بندي سفره خانههاي کشور که قبلا با ابهاماتي روبه رو بود، رفع ميشود.
فرهيخته گفت: اميدواريم ابلاغ اين ضوابط به استانها و تعميم آن به واحدهاي تحت پوشش در سراسر کشور علاوه بر رضايت مهمانان، موجب اشتغالزايي، تشويق بهره برداران به سرمايه گذاري و حفظ سرمايه گذاري ملي و رونق فرهنگ سفره ايراني، اسلامي و آداب و رسوم غذا شود.
وي اظهار داشت: استانها نيز ملزم به تطبيق سفره خانههاي فعلي با اين معيارها هستند و تهيه نقشه سفره خانههاي جديد نيز بايد مطابق اين ضوابط انجام شود.
فرهيخته تاکيد کرد: کار ارزيابي و درجه بندي سفره خانه هاي فعلي نيز با 520 سوال انجام مي شود.
وي گفت: دفتر امور مراکز و خدمات گردشگري و استانداردسازي معاونت گردشگري از تمامي صاحب نظران و متخصصان و علاقه مندان به اين موضوع درخواست مي کند براي راهنمايي و ارائه پيشنهاد در اين زمينه با اين دفتر همکاري کنند.
102/
انتهای پیام/