مدير روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn)، گفت: جشنواره سفره‌هاي ايراني با حضور سه استان زنجان، اردبيل و گيلان به منظور آشنايي و معرفي غذاهاي سنتي اين سه استان در رشت برگزار شد .

\"حميدرضا آذرپور\" با بيان اينکه اين جشنواره در سه روز برگزار شد، افزود: در اين جشنواره طرز تهيه و پخت انواع غذاهاي اين استان‌ها براي عموم به نمايش گذاشته و مسابقاتي نيز در اين راستا برگزار شد .

وي اضافه‌کرد: به شرکت‌کنندگان در اين جشنواره که بهترين غذاي سنتي شهرشان را پخته بودند جوايزي از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان اهدا شد.

آذرپور تصريح کرد: همچنين در مدت اين جشنواره موسيقي سنتي، برنامه‌ها و مسابقات ويژه‌اي در اين سه استان براي عموم اجرا ‌شد.

104/


انتهای پیام/

کد خبر 1386080258