«فاطمه آليا»عضو کميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)گفت:يکي از مهمترين اقدات مهم در مورد آثار تاريخي فرهنگ سازي و حساس کردن مردم به آثار کشور است که البته اين امر در بلند مدت نتيجه بخش خواهد بود.

وي تاکيد کرد:موضوع مهم ديگر تقويت يگان حفاظت از آثار تاريخي است که در دو سال نخست مجلس هفتم ،کميسيون فرهنگي بودجه مناسبي را براي اين موضوع در نظر گرفت.

آليا با اشاره به اقدامات انجام شده در مورد سر سرباز هخامنش ياد آور شد: امور حقوقي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري از تمام ظرفيت‌هاي خود براي به سرانجام رسيدن اين پرونده استفاده کرد ولي با اين وجود هنوز نتوانسته است از حق کشور دفاع کند.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به قوانين مورد نياز در اينگونه پرونده ها افزود:اگر خلأ قانوني در رابطه با شناسايي حق ايران بر آثار تاريخي وجود دارد بايد هرچه زودتر اين موارد توسط سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري تدوين و به مجلس ارسال شود تا مجلس نيز در اسرع وقت اين موارد را تصويب کند.

وي ادامه داد:در بعد بين المللي نيز بايد با کشور هاي مختلف معاهداتي را در خصوص شناسايي حق ايران بر آثار تاريخي به امضا برسانيم تا از اين لحاظ نيز حق ما شناخته شود .

/106


انتهای پیام/

کد خبر 1386081459