ملل آسايي شرکت کننده در اين نشست اعلام کردند که اين صنعت همانند يک کاتاليزور بر افزايش درآمدهاي دولتي کمک مؤثر است و قابل بررسي و دقت نظر بيشتري است.
اين نشست 7-5 نوامبر (16-14 آبان) با حضور نمايندگاني از بنگلادش، برونئي، کامبوج، چين، ژاپن، لائوس، مالزي، مالديو، نپال، فيليپين، سنگاپور، تايلند، ويتنام، فرانسه، فنلاند و يونان تشکيل شد.
بنا به اعلام سازمان جهاني گردشگري قاره آسيا دومين منطقه وسيع مورد توجه گردشگران است. بهطوري که سال گذشته حدود 167 ميليون گردشگر از اين ناحيه بازديد کردند که در مقايسه با سال 2005 از رشد 8/7 درصدي برخوردار بوده است.
همچنين اين سازمان از 200 ميليون فرصت اشتغال در بخش گردشگري در سراسر جهان خبر داد که بخش آسيا اقيانوسيه 40 ميليون از اين فرصتها را سال گذشته از آن خود کرد.
تغيير در شرايط گردشگري جهان موجب شده تا مقامات آسيا اقيانوسيه طرحهاي جديدي براي توسعه گردشگري اجرا کنند.
همچنين حمايت از شرايط محيط زيست يکي از برنامههاي مهم اين اجلاس بود زيرا صنعت گردشگري يکي از ابزارهاي مهم براي تقويت اقتصاد جهان است.
\"ايکسوان يان\"، مديرهيأت گردشگري اسکانديناوي در چين گفت: توسعه بخش گردشگري بايد با حمايت و پشتيباني از شرايط محيط زيست صورت گيرد و افزايش سطح آگاهي گردشگران در اين زمينه يکي از رويکردهاي اساسي است.
M/109
انتهای پیام/