اين مقام مسئول با بيان اينکه برنامههاي اين جشنوارهها با موضوعات متعدد طراحي شده است، هدف از برپايي اين جشنواره ها را ترويج و رشد صنايع دستي عنوان کرد.
وي با تاکيد بر اينکه اين جشنواره ها داراي کميتههاي مختلفي است، گفت: کميته ترويج، نشست هاي علمي، راه اندازي بخش بازرگاني براي بازاريابي توليدات صنايع دستي از بخش هاي پيراموني اين جشنواره است.
امير آقايي، معرفي و برجسته سازي رشتههاي صنايع دستي را از ديگر اهداف برپايي اين جشنواره دانست و افزود: در اين جشنواره به طور اختصاصي تنها يک رشته صنايع دستي استان مورد توجه قرار مي گيرد.
مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور، منگليک در سيستان و بلوچستان \" پته\" در کرمان، \"صنايع دريايي\" در بوشهر را ازجمله رشته هايي دانست که براي اين جشنوارهها در نظر گرفته شده اند.
وي ادامه داد: سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي با گرايش فيروزه در نيشابور، شيشه دست ساز و صنايع وابسته به آن در تهران، و سفره کردي در خراسان شمالي از ديگر موضوعات برپايي اين جشنواره ها است.
امير آقايي ، مدت برپايي هر يک از جشنواره ها را 2 تا 5 روز اعلام کرد.
وي ، با تاکيد بر اينکه همزمان با برگزاري هر يک از جشنواره ها، سمينارهاي تخصصي نيز برگزار مي شود، تصريح کرد: اقدام مذکور نخستين بار است که از سوي صنايع دستي به اجرا در مي آيد و بي شک نقش بسزايي در رونق و ترويج و رشد صنايع دستي خواهد داشت.
114/
انتهای پیام/