به گزارش ميراث‌آريا(chtn) ، در اين نمايشگاه که در چهل غرفه برگزار شد، پارچه بافي سنتي، رودوزي‌ها، جاجيم و گليم‌بافي، آئينه کاري، حصير بافي و برخي ديگر از صنايع دستي منطقه به نمايش گذاشته شد.

در تعدادي از اين غرفه‌ها نيز شيريني‌ها و غذا‌هاي‌سنتي منطقه از جمله کف، انواع کلوچه، کلمبه ، نحوه زندگي عشاير منطقه از جمله طوايف بهلولي، دهمرده و نهتاني در قالب سياه چادر‌ها و صنايع دستي آنان نيز به نمايش درآمد.

بنابراين گزارش؛ ارائه و اجراي رقص‌هاي محلي و جشن‌هاي آئيني منطقه خراسان جنوبي از ديگر بخش‌هاي نمايشگاه بود که براي حاضران و بازديدکنندگان جذابيت ويژه‌اي داشت.

در بخش ديگري از نمايشگاه نيز مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت زعفران به صورت نمادين به نمايش درآمد. در اين ميان شرکت هاي مختلف فراوري و دسته بندي زعفران در غرفه هاي مختلف با ارائه توانمندي‌هاي خود در نمايشگاه حضور يافته تا با توجه به وجود بازديدکنندگان و ميهمانان خارجي زمينه بازاريابي و فروش محصولات و معرفي زعفران و توليدات خود را بيشتر بيابند.

خاطرنشان مي‌شود؛ \"اسفنديار رحيم مشايي\" رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در حاشيه مراسم از زعفران و طبيعت قاينات و صنايع‌دستي اين شهرستان به عنوان جاذبه‌هاي مهم گردشگري منطقه ياد کرد.

114/


انتهای پیام/

کد خبر 1386082415