به گزارش ميراث آريا(CHTN) ،فريدون فعالي ،سرپرست سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در اين مراسم گفت: براي توسعه همه جانبه استان لازم است به گردشگري نگاهي خاص شود و با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و منطقي زمينه‌هاي توسعه استان را فراهم آورد.

وي افزود: در جاذبه‌اي نظير بافت قديم گرگان بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي شود که جريان زندگي در آن به خوبي نشان داده شود .

وي همچنين به اقدامات و برنامه‌هاي آينده سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان در بافت قديم گرگان اشاره و تصريح کرد: اين سازمان در پي آن است که بازارچه صنايع‌دستي را در قالب يک مجتمع فرهنگي و نمايشگاه دائمي مردم‌شناسي استان را تأسيس کند.

فعالي يادآور شد: طي مذاکراتي که با شهرداري گرگان داشته‌ايم کاروانسراي چهار راه ميدان اين شهر نيز به يک مجتمع فرهنگي تبديل مي‌شود.

وي تأکيد کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان اميدوار است با همکاري نهادهاي دولتي ارشد استان برنامه‌هاي تدوين شده خود را به پيش ببرد.

بر اساس اين گزارش ،در ادامه اين مراسم،\" عبدالرضا چراغعلي \"،عضو شوراي اسلامي شهر گرگان گفت: منطقه استرآباد بيش از 10 هزار سال سابقه سکونت و حدود 5 هزار سال سابقه تمدني و مفاخر مشهوري که دارد بدين جهت يکي از پرمعناترين، اصلي‌ترين مناطقه کشور محسوب مي‌شود.

وي افزود: اما متأسفانه همه اين عظمت به‌ويژه طي سده اخير با بي‌برنامگي هر يک از ما در حال فراموشي است.

مسئول مؤسسه فرهنگي پژوهشي گرگان همچنين خاطرنشان کرد: برگزاري چنين نمايشگاهي به‌عنوان پايلوت نمايشي است تا اميدوار باشيم فرهنگ و تمدن استرآباد اسطوره‌پروري شده و در ذهن‌ها ماندگار شود.

مجري طرح مرمت و احياي پرديس باقري گرگان نيز گفت: طرح ملي پرديسان کشور شامل 32 بناي شاخص است که در استان‌هاي مازندران و گلستان خانه باقري جز آنهاست.
116



انتهای پیام/

کد خبر 1386082725