اين معضل بهدليل رعايت نکردن قوانين ماهيگيري و از بين رفتن منابع غذايي دريايي اين منطقه است و وضعيت بحراني حاکم نيازمند تصميمگيريهاي فوري و جدي است.
\"گلوريا گيبسون\" مدير طراحي گروه حفاظت از گونههاي خاص کوسهها در اين باره گفت: فرشته کوسهها و سپر ماهيهاي مديترانه بيش از ديگر گونهها در خطر نابودي هستند.
تحقيقات نشان ميدهد از ميان 71 گونه از کوسههاي موجود 30 نمونه در خطر انقراض هستند که 13 نمونه آنها در وضعيت بسيار بدي قرار دارند.
وي با اشاره به اينکه نايابترين کوسه جهان در درياي مديترانه زندگي ميکند و هماکنون 80 درصد از جمعيت آن از بين رفته گفت: با هدف حفاظت از زيستگاه اين موجودات و حفظ نسل آنها هفته جاري نشستي در ترکيه برگزار ميشود تا راهکارهاي موجود مورد بررسي قرار گيرد و قوانين محکمتري براي جلوگيري از صيد بيرويه در منطقه اعمال شود.
وي با تأکيد بر اهميت همکاري تمام اعضاي منطقه در مراقبت از گونههاي موجودات دريايي ساکن در درياي مديترانه گفت: هر ساله بيش از يکصد ميليون گردشگر به سواحل مديترانه سفر ميکنند که انتظار ميرود تا سال 2025 دو برابر شود که اين امر نياز به حفظ زيستگاه طبيعي حيوانات و گونههاي آنها را بيشتر ميکند، چرا که امروزه حضور گردشگران در سواحل زيبا و آفتابي و آب زلال دريا عامل نابودي جانوران منطقه است.
M/108
انتهای پیام/