وي ادامه داد: در اين کارگاه مجموعهاي از متخصصين و استادکاران داخلي و آسياي ميانه با همکاري يونسکو در کنار هم تجربيات و دانش يکديگر را تبادل کرده است. همچنين بازديد علمي کار کارگاه ميداني و بررسي و تبادلنظر بعد از بازديدها از ديگر اقدامات اين کارگاه است.
وي با بيان اينکه در صندوق معاونت روابط عمومي، معاونت سرمايهگذاري معاونت طرح و برنامه و پشتيباني وجود دارد، گفت: در صندوق کارشناسان ميراث فرهنگي و معماري نيز وجود دارند که اين صندوق با کمک اين کار شناسان کارهاي علمي منحصربهفردي انجام داده و خواهد داد.
به گفته عبدالهي، بازديد از بافت تاريخي کاشان، بازديد از کارگاههاي فعال مرمتي در حوزه معماري و برگزاري ميزگرد تخصصي در خانه عامريها از جمله برنامههاي آموزشي 10 روزه است.
بنا بر اين گزارش ، کارگاه سيار حفاظت و مديريت معماري ايراني، مغول و دوره تيموري با هدف بحث و بررسي در خصوص نحوه همکاري ميان مديران و کارشناسان محوطههاي ثبت شده کشورهاي شرکتکننده در فهرست ميراث جهاني و تأسيس شبکههاي زيرمنطقهاي است.
بر اين اساس ، در اين کارگاه ۲6کارشناس و مدير محوطههاي ميراث جهاني از کشورهاي هند، ازبکستان، قزاقستان، پاکستان، ترکمنستان ، افغانستان ، رئيس بخش آسيا و اقيانوسيه مرکز ميراث جهاني و مدير فرهنگي يونسکو و کارشناسان و مديران ايراني شرکت دارند.
اين گزارش حاکيست ؛ اين همايش با همکاري صندوق حفظ و احيا در زمينه کارهاي اجرايي برگزار ميشود.
115/
انتهای پیام/