وي افزود: از آنجايي که رشته فرش رشته نوپايي است و همه مسايل مربوط به آن در ايران تدوين شده، اين هماهنگي ها نسبت به ساير رشته ها از اهميت بيشتري برخوردار است. بر اين اساس، تاکيد ما بر روي اين مباحث براي هماهنگي بيشتر بوده است.
چيت سازيان تاکيد کرد: در ارتباط با دوره هاي کارشناسي بحث کارشناسي ناپيوسته فرش را که مورد تقاضاي دوره هاي کارداني بوده پيگيري کرده ايم و همچنين پيگيري درخصوص تدوين سرفصل هاي دوره هاي کارشناسي ارشد فرش در وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري در دست بررسي است و اميدواريم تا سال آينده اين سرفصل ها به تصويب برسد و براي نخستين بار دوره کارشناسي ارشد فرش با همکاري دانشگاه ها داير شود.
وي خاطر نشان کرد: نخستين فصل نامه علمي و پژوهشي فرش ايران را که به عبارتي دومين فصل نامه علمي و پژوهشي، هنري ايران است که با مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري توسط انجمن فرش ايران در حال انتشار است که اين محلي براي عرضه فعاليت هاي علني اساتيد، محققين و پژوهشگران است.
چيت سازيان تصريح کرد: انجمن علمي فرش ايران به منظور تجهيز و مسلح کردن هنر دير پاي فرش به سلاح علم و دانش و توليد و توسعه نگرش علمي از سال 1381 فعاليتش را در سطح ملي آغاز کرده و در حال حاضر نزديک به 400 عضو در رده هاي مختلف از بين اساتيد، هنرمندان و دانش پژوهان دانشگاه هاي مختلف ايران را زير نظر دارد.114/
انتهای پیام/