به گزارش ميراث آريا chtn) ) \"امير حسين اربابان\" عضو هيات مديره جامعه راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي در همايش مهارت‌هاي تور گرداني در گردشگري با اشاره به اين مطلب ادامه داد: فدراسيون جهاني مجامع راهنمايان گردشگري که ايران سي و ششمين عضو‌ آن است، همه ساله در کشور‌هاي مختلف براي بررسي و ارائه آخرين دستاورد‌هاي علمي اين صنعت گردهمايي برگزار مي‌کند. جامعه راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي هم قصد دارد پيشنهاد کند يکي از اين کنوانسيون‌‌ها در ايران برگزار شود تا 80 هزار عضو اين فدراسيون با جاذبه‌هاي ايران ‌آشنا شوند .

وي با اشاره به بيمه راهنمايان که با همکاري مسئولان سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري انجام شد، افزود: يکي از مهترين مشکلات راهنمايان نداشتن بيمه‌هاي تامين اجتماعي بود که اين مسئله هم با همکاري مسولان سازمان حل شد.

اربابان با اشاره به نقش راهنما در بازاريابي و توسعه پايدار گردشگري تصريح کرد: ما اعتقاد داريم که راهنمايان سفيران فرهنگي اين کشور هستند و جز لاينفک صنعت گردشگري محسوب مي‌شوند.

وي ادامه داد: اجراي تمام فعاليت‌هايي که مديران انجام مي‌دهند در دست راهنمايان تورها‌ست و جامعه راهنمايان با اهدافي تشکيل شد که اين صنف را منظم پيش ببرد .

دبير جامعه راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي با اشاره خصوصيات يک راهنما تصريح کرد: راهنما نماينده يک ملت است و وظيفه خطيري برگردن دارد و نخستين کسي که که توريست در وهله اول مي بيند يک راهنماست و راهنما مجري صادرات نامري کشور است.

وي با اشاره به اينکه کشور ما با کاستي‌ها و کمبود‌هاي زيادي روبرو است اضافه کرد: راهنما فردي است که با استفاده از امکانات بالقوه برنامه سفر خود را به اجرا در مي‌آورد و بدترين يا بهترين خاطره زندگي افراد را مي‌سازد .

اربابان با اشاره به برنامه هاي آموزشي که جامعه راهنمايان در راستاي اجراي سياست‌هاي خود در دست اجرا دارد، گفت: نياز داريم براي آموزش راهنمايان بودجه‌اي از سرانه ملي به اين امر اختصاص يابد.
وي بيان کرد: جامعه نياز به بودجه‌اي آموزشي براي بورسيه کردن راهنمايان براي آموزش زبان‌هاي خاص همانند ژاپني و چيني و.... دارد.

اربابان در پايان خواستار تحويل سفر کارت به تمامي اعضا انجمن براي استفاده اعضاي جامعه حداقل يک بار در تعطيلات ساليانه با خانواده‌هاي خود شد.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 1386100439