وي افزود: با توجه به تأکيد مقام معظم رهبري مبني بر ساماندهي تپه هگمتانه، اين تپه تاريخي در صدر اولويتهاي سازمان ميراث فرهنگي قرار گرفت.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي کشور خاطرنشان کرد: عزم سازمان در حل مشکلات و نيز تعيين تکليف سايتهاي گردشگري و تاريخي کشور از جمله هگمتانه، شهر ملوس، فلک الفلاک و پاسارگاد جدي است.
به گزارش ميراث آريا، مهندس بقايي در خصوص عقد تفاهمنامه ميان سازمان ميراث فرهنگي و استانداري همدان در خصوص آزاد سازي عرصه هگمتانه گفت: اين پروژه در چند فاز و با اعتباري بيش از 10 ميليارد تومان انجام ميشود که از اين مبلغ دو سوم آن از محل اعتبارات استاني و يک سوم آن از محل اعتبارات ملي و توسط سازمان ميراث فرهنگي تأمين شده است.
وي افزود: استاندار همدان به عنوان محور معرفي شده و اجراي مفاد تفاهمنامه آزاد سازي عرصه و حريم هگمتانه را بر عهده خواهد داشت.
در ادامه بقايي با اشاره به موقعيت ايران در گردشگري جهان اظهار داشت: برنامههاي اجرا شده و حضور مناسب در عرصههاي بينالمللي و نيز نمايشگاهها به ايران اجازه داده تا جايگاه مناسب خود را در گردشگري جهان بيابد. همچنين ثابت کند که امروز گردشگري فرهنگي ما به عنوان يک راهکار براي ساير کشورها مورد توجه قرار گرفته و انتخاب ايران به عنوان نايب رئيس سازمان جهاني جهانگردي نيز گواه اين مسأله است.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در پايان اظهار اميدواري کرد تا با کمک مجموعه استان همدان بتوان حل مشکلات هگمتانه را تسريع کرد.
بنابراين گزارش؛ جلسه عقد تفاهمنامه آزادسازي حريم و عرصه هگمتانه با حضور قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، استاندار همدان، رئيس سازمان ميراث فرهنگي همدان و معاونان آن در استانداري همدان برگزار شد.
117
انتهای پیام/