به گزارش ميراث آريا(chtn) \"آرش کوشا\" در هم‌انديشي اعضاي کمييته‌هاي طبيعت‌گردي استان‌هاي غرب و شمال‌غرب کشور که در تبريز و با حضور روساي سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، منابع طبيعي و محيط زيست استان‌هاي آذربايجان شرقي، اردبيل، کردستان، ايلام، همدان، زنجان و کرمانشاه برگزارشد، با بيان اين مطلب افزود: برخورداري از ظرفيت توريسم کشاورزي با توجه به قطب‌هاي مختلف محصولات زراعي و باغي در ايران عرصه مهمي در برنامه‌ريزي گردشگري است.

وي تصريح کرد: وجود محصولات متنوع و خاص مناطق مختلف کشور و وجود مجتمع‌هاي کشت و صنعت کشاورزي مي‌تواند به صورت پيشتاز در برنامه‌هاي سفر مورد توجه قرار گيرد و اين کار با هماهنگي وزارت جهاد کشاورزي براي سال 87 انجام مي‌شود.


دبير کميته ملي طبيعت‌گردي خاطرنشان کرد: ايران در تمام حوزه‌هاي گردشگري داراي قابليت‌هاي فرواني است که اين پتانسيل‌ها در حوزه اکوتوريسم و جاذبه‌هاي طبيعي خدادادي منحصر به فرد است.

کوشا افزود: براي سال آينده طرح‌هاي متعددي در حوزه طبيعت‌گردي به منظور ايجاد سايت‌هاي طبيعت‌گردي پيشتاز دنبال خواهيم کرد و کميته‌هاي استاني طبيعت‌گردي بايد از هم اکنون برنامه‌هاي خود را اولويت‌بندي کنند.

وي به استفاده از تجربه بازنشستگان منابع طبيعي و محيط زيست براي شناسايي محيط هاي طبيعي و گونه‌هاي مختلف گياهي و جانوري تاکيد کرد و گفت: استفاده از تجربيات اين افراد به شناسايي گونه‌هاي پرندگان و زيستگاه‌هاي آنان کمک کرده و به توسعه گردشگري طبيعي مي‌انجامد.

دبير کميته ملي طبيعت‌گردي به ضرورت همدلي سازمان‌هاي عضو کميته ملي طبيعت‌گردي اشاره کرد و افزود: اين سازمان‌ها در گسترش طبيعت‌گردي ماموريت مشترکي دارند و ضروري است در تمام سطوح با هم همدلي داشته باشند.

کوشا گفت: امروزه طبيعت‌گردي يکي از بهترين روش‌ها و مدل‌ها براي مديريت منابع است و در اين راستا با نگاهي حفاظتي در اين توسعه، نقش محيط زيست و منابع طبيعي ممتاز خواهد بود./105

انتهای پیام/

کد خبر 1386101015