وي با بيان اينکه پخش تمامي اين فيلمها از شبکههاي مختلف به صورت رايگان است، خاطرنشان کرد: سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ساخت اين فيلمها يا تهيهکننده بوده و يا حمايت و پشتيباني را برعهده دارد. ضمن آنکه تمامي اين فيلمها به سه زبان انگليسي، فارسي و عربي ساخته ميشود.
کرمي همچنين به ساخت تيزرهايي در قالب سؤالات ميراثفرهنگي و گردشگري اشاره کرد و افزود: در فاز اول، ابتدا بايد تيزرهايي با سؤالات مربوط به ميراثفرهنگي و گردشگري ساخته ميشود تا ناخودآگاه ذهن مخاطب به سمت آثار تاريخي و گردشگري برود. جواب اين سؤالات در فاز دوم به شکل انيميشنهاي کوتاه ساخته ميشود تا پاسخ سؤالات بهتر در ذهنها باقي بماند.
ساخت نخستين بازي رايانهاي از ديگر موضوعاتي بود که رئيس اداره فرهنگي به آن اشاره کرد و گفت: کودکان بهترين قشر براي انجام دادن کارهاي فرهنگي هستند. بنابراين بايد از دوران کودکي نحوه حفاظت از ميراثفرهنگي را به آنها آموزش داد. بنابراين قرار است براي سال آينده نخستين بازي رايانهاي با موضوع حفاظت از ميراثفرهنگي و سفر را وارد بازار کنيم. البته با شرکتهاي مختلفي در اين زمينه صحبت شده است اما قطعا سازمان، شرکتي را انتخاب خواهد کرد که استانداردهاي جهاني را در اين زمينه رعايت کرده باشد.
وي ادامه داد: همچنين از ديگر اقدامات دفتر توليدات اداره فرهنگي ساخت و ارائه چند موسيقي ماندگار ايراني است.
کرمي در توضيح فعاليتهاي دفتر نشر اداره فرهنگي سازمان، گفت: هماکنون بسياري از کتابهاي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با مشارکت بخش خصوصي چاپ و منتشر ميشود. اين در حالي است که دفتر نشر ظرفيت لازم را براي چاپ کتاب دارد. بنابراين قرار است از سال آينده تمامي کتابهاي مربوط به سازمان در شوراي پژوهشي، مورد بررسي قرار گيرد و بعد از تأييد مجوز چاپ آن به بخشهاي مانند پژوهشگاه، معاونت ميراثفرهنگي داده شود.
وي ادامه داد: البته سازمان ميراثفرهنگي ميتواند با ناشران خصوصي هم مشارکت داشته باشد اما اين مشارکت بايد منافع سازماني را حفظ کند.
به گفته کرمي، قرار است سال آينده 14 عنوان کتاب در حوزه گردشگري، هفت عنوان در حوزه ميراثفرهنگي، دو عنوان کتاب در حوزه موزهداري،16 عنوان در حوزه تجديد چاپ کتابهاي سيماي ميراثفرهنگي استانها، چهار عنوان در حوزه نسخ خطي و شش عنوان کتاب با مشارکت ناشران خصوصي از سوي دفتر نشر اداره فرهنگي معاونت فرهنگي چاپ و منتشر شود.
برگزاري هفتههاي فرهنگي و نمايشگاههاي ملي، بينالمللي و استاني ، برگزاري شبهاي ايراني در کشورهاي حوزه آمريکاي لاتين از ديگر برنامههاي سال آينده اداره فرهنگي سازمان است.
کرمي در توضيح اين برنامهها گفت: قرار است چهارشنبه 17 بهمن ماه هفته فرهنگي ايران در سوريه افتتاح شود. همچنين در فروردين ماه هفته فرهنگي ايران در هند و در تير ماه هفته فرهنگي ايران در مراکش برگزار ميشود. ضمن آنکه با مشارکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نمايشگاهي از آثار ايراني در الجزاير برگزار ميشود که معاونت فرهنگي سازمان نيز در اين نمايشگاه غرفه دارد.
وي با بيان اينکه برگزاري اين هفتههاي فرهنگي در معرفي واقعي کشور ايران بسيار کمک ميکند، تصريح کرد: برگزاري جشنوارههاي مختلف مانند جشنواره آش، زعفران جشنواره بادبادکها از ديگر برنامههاي قابل اجرا است.
به گفته رئيس اداره فرهنگي سازمان ميراثفرهنگي قرار است در پاييز 1387 کنفرانس بينالمللي امام محمد غزالي به عنوان يکي از مفاخر ايران برگزار شود. همچنين معاونت فرهنگي درصدد برگزاري بزرگداشتها و پاسداشتهاي مفاخر ايران مانند سيد جمالالدين اسدآبادي، سنايي غزنوي و شيخ بهايي است. ضمن آنکه همايش جوي موليان به منظور بزرگداشت رودکي در سال آينده برگزار ميشود.
کرمي با بيان اينکه تجليل از مفاخر زنده ايراني در حوزههاي علمي و ادبي در داخل کشور و يا خارج از مرزها از ديگر برنامههاي اين معاونت است،خاطرنشان کرد: دفتر تشکلهاي غيردولتي يکي ديگر از دفترهاي اداره فرهنگي است که بايد توجه ويژهاي نسبت به آن شود. چه هماکنون در دنيا سرمايهگذاريهاي زيادي روي تشکلهاي غيردولتي ميشود و حتي تشکلها راهکارهاي لازم را به سازمانها ميدهند.
وي ادامه داد: هماکنون حمايت از تشکلها حمايتهاي سمبليک است. اين در حالي است که تشکلها بايد به سمت فعاليتهاي تخصصي بروند. دفتر اداره فرهنگي طرح ايجاد باشگاه ايراني را با ساختار شرعي و فرهنگي داده است تا با حمايت از اين تشکلها بتوان مباحث مربوط به ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را وارد بطن زندگي مردم کرد.
115/
انتهای پیام/