در نمايشگاه EMITT2008 دو هزار و۵۰۰ شرکتکننده از کشورهاي مختلف دنيا که بيشتر آنها را کشورهاي اسلامي تشکيل ميدهند، حضور دارند.
بر اساس اين خبر پس از گشايش نمايشگاه توريستي ترکيه که شماري از مقامات عالي رتبه ترکيه، وزراي فرهنگ و گردشگري کشورهاي شرکت کننده، \"معمر گولر\" استاندار، \"غدير توپباش\" شهردار استانبول و \"سيد کمال ياسيني\" سرکنسول ايران حضور داشتند، وزير گردشگري ترکيه از غرفه ايران بازديد کرده و با مسئولان ستاد تبليغات و نمايشگاه ها به مذاکره پرداخت.
«ارطغرل گوناي» در اين ديدار ايران را کشوري برخوردار از مواهب طبيعي و جاذبههاي گردشگري خواند و يادآور شد که با توسعه صنعت گردشگري ايران ميتواند افزون بر توسعه اقتصادي، گسترش مولفههاي فرهنگي و اجتماعي را نيز مد نظر قرار دهد.
مسئول ستاد تبليغات و نمايشگاهها نيز با اشاره به اينکه در چشم انداز 20 ساله، جذب يک و نيم درصد از گردشگران بينالمللي و کسب درآمدي بالغ بر 20 ميليار دلار به عنوان هدف گردشگري مدنظر ما قرار دارد، آمادگي ايران را براي افزايش مبادلات گردشگري با کشورهاي جهان و همسايه اعلام کرد.
\"محمدحسين برزين\"، گفت: نمايشگاه ترکيه يکي از مهمترين نمايشگاههاي گردشگري در حوزه شرق درياي مديترانه و خاورميانه است و حضور در اين نمايشگاه از نظر تبادل آخرين اطلاعات در زمينه گردشگري و معرفي امکانات و تواناييها و جاذبههاي گردشگري جمهوري اسلامي ايران فرصت خوبي است که با حضور فعال خود سعي داريم تا از ظرفيت نمايشگاهها براي معرفي جاذبههاي ايران استفاده کنيم.
محمد حسين برزين هم چنين در ديداري جداگانه با \"سعدالله آغاالقلعه\" وزير گردشگري سوريه خواهان افزايش و گسترش مبادلات گردشگري ميان طرفين شد.
برزين اشاره به حضور سالانه ۵۰۰ هزار زائر ايراني در سوريه، تهيه طرح جامع همکاريهاي گردشگري و زيارتي را ضروري دانست و افزود: اين همکاريها، منجر به رفع مشکلات موجود زائران ايراني و اعزام وسيع گردشگران و زايران سوريه به ايران خواهد شد.
در اين ديدار وزير گردشگري سوريه نيز با اشاره به تاثيرات مثبت برگزاري هفته فرهنگي ميان ايران و سوريه، تلاشهاي ايران براي توسعه پايدار گردشگري را قابل تامل خواند.
برزين هم چنين با شبکههاي تلويزيوني ترکيه و برخي رسانههاي اين کشور از جمله روزنامه پرتيراژ حريت در خصوص جاذبههاي ايران و تلاش همه جانبه کشورمان براي گسترش صنعت گردشگري گفت و گو کرد./102
انتهای پیام/