ليکن جا دارد تا به اطلاع گردانندگان آن روزنامه و حاميان سياسي آنها برسانيم که شرکت توسعه فناوري اطلاعات ميراث آريا يک شرکت تخصصي انفورماتيکي و داراي مدارک و تاييديههاي فني متعددي از مراجع ذيصلاح است.
اين شرکت هم اکنون وابسته به شرکت توسعه گردشگري ايران است. اما قبل از پرداختن به سوابق کاري شرکت ميراث آريا جا دارد تا از مديران روزنامه تهران امروز اولا بخواهيم تا اگر مستنداتي از عملکرد سوء اين شرکت دارند، هرچه سريعتر مراجع ذيربط قانوني را مطلع کنند و ثانيا جا دارد تا بپرسيم چرا علي رغم طرح ادعايي از سوي آن روزنامه چرا تا کنون سکوت کرده بودند!
اما اين شرکت به رغم ادعاي روزنامه تهران امروز، آمادگي خود را براي ارايه خدمات انفورماتيک به آن روزنامه و نهادهاي مرتبط همچون شهرداري را اعلام ميکند.
به پيوست اين پاسخ، مجوزها و مستندات قانوني فعاليت شرکت ميراث آريا از نهادهاي ذيصلاح قانوني جهت استحضار آن روزنامه آمده است.
و اما چند کلامي در خصوص سوابق حرفهاي شرکت ميراث آريا: با توجه به گسترش روز افزون نقش فناوري اطلاعات در صنعت گردشگري و بروز مفاهيم مهمي همچون گردشگري الکترونيک و متعاقب آن مفاهيم ديگري مانند ويزاي الکترونيکي ( e-visa ) ، مسافرت الکترونيکي (e-travel )، ميزباني الکترونيکي ( e-hosioitality ) ، مقاصد و جاذبههاي الکترونيکي ( e-destination )، پرداخت الکترونيکي (e-payment ) ،... و درک لزوم وجود يک شرکت تخصصي در اين حوزه بوجود آمده، سعي کرده است در حد امکان و توان به گسترش اين صنعت کمک و ياري کند .
شرکت ميراث آريا با توجه به جهت گيري حرفهاي و فني آن و با توجه به استفاده از کارشناسان زبده و نيز به معطوف شدن نظر مديران ذيربط در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري طرف توجه و مشاوره در بسياري از امور فناوري اطلاعات بخصوص در حوزه گردشگري بوده است .
از جمله فعاليتهاي مهمي که اين شرکت توانسته است در طول مديريت جديد سازمان به انجام رساند به موارد ذيل اشاره ميشود:
1-\tمشاوره و همکاري در راستاي ايجاد و توسعه پرتال سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري .
با توجه به ادغام سازمانهاي ميراث فرهنگي و ايرانگردي و جهانگردي و نيز سازمان صنايع دستي و نبود سايت اطلاع رساني در اين زمينه و همچنين تکليف دولت محترم در خصوص راهاندازي دولت الکترونيک و ارائه خدمات الکترونيکي پس از مطالعات مفصل و استخراج RFP مناسب در نيمه اول سال 86 مناقصهاي برگزار شد و طي آن ايجاد و راه اندازي اين پرتال به يکي از شرکتهاي حاضر در مناقصه واگذار شد . عمليات اجرايي پروژه از اوايل نيمه دوم سال 86 آغاز شده و هماکنون پس از گذشت بيش از 1 سال نسخه نهايي پرتال در حال راه اندازي است . شرکت ميراث آريا به عنوان يکي از اعضاي گروه فني نظارت کننده بر فرآيند پروژه حضور فعال داشته است.
2- برگزاري همايش نقش فناوري اطلاعات در توسعه گردشگري.
اين همايش به مدت 2 روز از تاريخ 27 /10/ 85 برگزار شد و طي آن سخنرانيهاي علمي و فني توسط استادان و کارشناسان داخلي و خارجي ايراد و نمايشگاه جانبي با حضور شرکتهاي فعال در حوزه گردشگري و نيز بانکها برگزار شد. اين همايش نخستين همايش در نوع خود بود به طوري که استقبال مناسبي از طرف بخشهاي مختلف از آن به عمل آمد و درحدود 40 مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شد.
3- برگزاري همايش نقش فناوري اطلاعات در حفظ و احياء هنرهاي سنتي و صنايع دستي.
اين همايش نيز به عنوان نخستين همايش در نوع خود در 27 و 28 آبان ماه 1386 در سالن حجاب به همراه نمايشگاه جانبي برگزار شد که مورد توجه مسولين ، استادان و کارشناسان اين حوزه قرار . کتاب منتخب مقالات آن نيز در حال حاضر در دست چاپ است.
4- اجراي طرح مطالعات آماري گردشگري بومي در بهار و تابستان 1386 که نخستين مورد در نوع خود بوده و به تأييد مرکز آمار نيز رسيده است.
اين طرح با استفاده از مطالعات انجام شده درسالهاي گدشته در خصوص دستورالعملهاي ارائه شده از سوي سازمان جهاني گردشگري UNWTO انجام شد. در اين طرح آمارگيري از گردشگران بومي
در فصول بهار و تابستان در کشور با نظارت کارشناسان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و همراهي تيمي از استادان دانشگاهي نظر سنجي انجام و گزارشهاي آن در 2 مجموعه گزارش عمومي و گزارش تخصصي تدوين شد . اين طرح که براي نخستين بار در کشور انجام شده است به تاييد کارشناسان مرکز آمار نيز رسيده است.
5- راه اندازي وب سايت تخصصي گردشگري ايران به آدرس.ir www.tourismiran .
با توجه به نياز کشور به سايتي به منظور اطلاع رساني تخصصي براي گردشگران داخلي و خارجي به زبانهاي مختلف با هماهنگي ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و مطالعات تطبيقي سايتهاي اطلاعرساني مناسب کشورهاي پيشرفته در حوزه گردشگري ، طراحي سايتي به 10 زبان صورت گرفت که علاوه بر معرفي جاذبههاي ديدني کشور بتواند گردشگران را در خصوص نحوه ورود به کشور و برنامهريزي سفر خود ياري کند . هماکنون اين سايت به 4 زبان فارسي، عربي، انگليسي و ايتاليايي راه اندازي شده و به مرور زبانهاي ديگر نيز به آن اضافه خواهد شد.
6- راه اندازي وب سايت ستاد تسهيلات سفرهاي کشور به آدرس : www.stsi.ir .
با توجه به لزوم اطلاع رساني در خصوص اقدامات و طرحهاي بزرگ ملي و منطقهاي در خصوص همگاني، همه مکاني و همه زماني شدن گردشگري که شعار اصلي سازمان است سايت اطلاع رساني راه اندازي شد که هم اکنون مورد بازديد تعداد زيادي از علاقه مندان باين حوزه قرار گرفته است.
7- ارائه طرح آموزش همگاني گردشگري با استفاده از فناوري اطلاعات که هم اکنون در دست اجرا است و به تأييد اداره کل آموزش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري رسيده است .
8- ارائه آموزش ICDL به مديران و کارشناسان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ( مورد تأييد سازمان مديريت و برنامه ريزي ).
اين شرکت با توجه به اخذ مجوز برگزاري دورههاي مهارت کامپيوتر ICDL از سازمان مديريت و برنامهريزي سابق و معاونت نظارت راهبردي رياست جمهور، دورههاي مذکور را براي کارکنان دستگاههاي دولتي از جمله سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري برگزار کرده است .
9- کمک و همکاري در راهاندازي کيوسکهاي اطلاعرساني
از حدود 4 سال قبل شرکتي براي اخذ مجوز و حمايت مادي و معنوي سازمان ميراث فرهنگي جهت استقرار کيوسکهاي چند منظوره در راستاي اطلاع رساني و ارائه خدمات جانبي به گردشگران داخلي و خارجي اقدام کرده بود که متاسفانه نتيجه مناسبي نگرفت . با توجه به اهميت و جذاب بودن موضوع و درخواست ارائه مشاوره از سوي مديران سازمان اين شرکت اقدام به بررسي موضوع کرده و پس از اعلام نظرات و تاييد کارشناسي پروژه، در خصوص ارائه اطلاعات مورد نياز آن نيز همکاري کرد، به طوري که هماکنون تعدادي از اين کيوسکها در فرودگاههاي تهران و مشهد و نيز ايستگاه راه آهن تهران نصب و راهاندازي شده است .
10- هماهنگي و همکاري در راه اندازي سامانه همراه بازديد کنندگان موزه ( راوي ) در موزه ملي.
با توجه به لزوم استفاده از فناوريهاي جديد جهاني در اداره و استفاده بهينه در امر موزهداري و راهنمايي موزه و متعاقب ارسال طرحهايي از سوي بخشهاي مختلف خصوصي و دولتي و استعلام انجام شده از اين شرکت، با بررسي اين طرحها و هماهنگي با معاونت فرهنگي سازمان و رياست موزه ملي و با استفاده از توانمنديهاي شرکتهاي داخلي و جوانان صاحب ذوق و فن درموزه ملي درحال راه اندازي است و انشاء ا... قبل از تعطيلات نوروز به بهره برداري خواهد رسيد. لازم به ذکر است اين کار با مشارکت سازمان با بخش خصوصي انجام شده و هزينه خاصي براي دولت به همراه نداشته است .
11- شرکت در نمايشگاههاي گردشگري و فناوري اطلاعات در خارج از کشور.
با عنايت به توجه جدي در جهان به نقش فناوري اطلاعات در جذب و هدايت گردشگران بينالمللي و لزوم استفاده در گردشگري ايران و نمايش اهميت اين حوزه از ديدگاه مسئولين کشور و باتوجه به فعاليتهاي انجام شده توسط اين شرکت و ساير دست اندرکاران بخش خصوصي و دولتي ، شرکت ميراث آريا در چند نمايشگاه مهم خارجي شرکت و نمونههايي از فعاليتهاي انجام شده را در اين حوزه ارائه کرده که با استقبال بازديد کنندگان مواجه شده است .
12- اين شرکت با توجه به پتانسيل خود با دستگاههاي و شرکتهاي دولتي و خصوصي ديگر نيز قراردادهايي را در حوزههاي مختلف از آموزش تا تهيه نرم افزارهاي سفارش مشتري و ... داشته که از آن جمله ميتوان به آموزش پرورش، گمرک ، سفارت ايران در فنلاند و ...
اشاره کرد .
13- اين شرکت با توجه به پرسنل کارشناسي خود داراي رتبه انفورماتيکي مناسبي از طرف شورايعالي انفورماتيک بوده ، داراي مجوز برگزاري آموزشهاي ICDL ويژه کارکنان دولت و نيز عضو سازمان نظام صنفي رايانهاي است .
13- در خاتمه اميدواريم نشرياتي که عنوان اصولگرايي را يدک ميکشند لااقل در اطلاع رساني خود کمي بيشتر دقت کرده و اين چنين شرکتها و موسسات مختلف را دستمايه دعواهاي سياسي خود قرار ندهند، گرچه در دورهاي که هر فعاليت سازنده فني و عمراني نيز با ظرف و دريچه تنگ منافع سياسي تخريب ميشود ، اين انتظار شايد دست نايافتني باشد .
خدايا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشي و ما رستگار
انتهای پیام/