رستوران و واحد پذيرايي آويشن در گرگان افتتاح شد

سرپرست سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در اين باره به ميراث آريا(chtn)،گفت:براي راه اندازي و افتتاح پروژه هاي گردشگري و جذب گردشگران ،ارگان‌ها و واحدهاي بسياري درتلاش و همکاري هستند.

\"فريدون فعالي\"افزود:سرمايه گذاري دراين راستا سياستگذاري خاصي را مي‌طلبد که با اجراي دستورالعمل‌هاي قانوني وسياستگذاري‌هاي صحيح ،توسعه صنعت گردشگري را به ارمغان خواهد آورد.

وي با اشاره به قرارگيري استان گلستان درمسير زائران بارگاه امام رضا (ع) ومهمانپذيري مردم اين استان ،ايجاد و راه اندازي واحدهاي پذيرايي با ارائه خدمات مناسب به گردشگران و مسافران را ازضروريات اعلام کرد و افزود: اين واحد پذيرايي با هزينه 20 ميليارد و500 ميليون ريال راه اندازي شد که 12 ميليارد آن درقالب طرح‌هاي زودبازده و8 ميليارد ديگر از سرمايه شخصي سرمايه گذار هزينه شده است.

گرزين فرماندارگرگان نيز در اين مراسم با ابراز خرسندي از راه اندازي اين واحد پذيرايي ،استان گلستان را درجذب گردشگر مستعد دانست وگفت: با توجه به وجود جاذبه‌هاي فراوان طبيعي و تاريخي دراين استان ارائه خدمات مناسب به گردشگران و مسافران به خصوص درايام نوروز ،زمينه جهت جذب هرچه بيشتر گردشگر فراهم مي شود.

فاز نخست رستوران و واحدپذيرايي آويشن که 30 سال پيش به نام ياس ساخته شده بود،درزميني به مساحت 2000 مترمربع وزير بناي 2200 متري و پارکينگ اختصاصي و با ظرفيت پذيرايي 1200 نفر گشايش يافت.

اين واحد داراي 2 سالن پذيرايي جداگانه ،3 ورودي به مساحت 450 متر آشپزخانه ،سرويس بهداشتي ،نمازخانه ،2 سردخانه ،پارکينگ و است که محوطه بازي کودک آن 300 متر مربع طراحي شده است.
لازم به ذکر است فازدوم اين واحد پذيرايي درخرداد ماه 87 افتتاح مي شود./104




انتهای پیام/

کد خبر 1386121433