وي ادامه داد: به همين دليل فرهنگستان درصدد است با همکاري سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سال آينده بحث عجايب هفتگانه جهان ايراني را مطرح کند.
نامورمطلق خاطرنشان کرد: جوانان و دوستداران ميراثفرهنگي ميتوانند در انتخاب اين عجايب با يکديگر رقابت کرده و حتي اين موضوع زمينهاي براي رقابت دوستداران شود.
وي در ادامه به بررسي مکتبهاي ايراني در طول سال 1386 پرداخت و گفت: فرهنگستان در طول سال جاري مکاتب هرات، تبريز و اصفهان را بررسي کرده و قرار است سال آينده مکتب شيراز را با برگزاري همايشي در زمينه معماري و شهرسازي بررسي کند.
به گفته دبير فرهنگستان هنر، اين فرهنگستان همچنين در سال جاري با بررسي هشت شهر تاريخي ايران، تجربه موفقي را با همکاري سازمان ميراثفرهنگي داشته است و اميد است تا با برگزاري نشستهاي بيشتر در سال آينده به بازشناسي بيشتر شهرهاي تاريخي ايران و بررسي هويت ملي و شهري ايران پرداخته شود.
تدوين دايرةالمعارف معماري جهان ايراني از ديگر موضوعاتي بود که نامور مطلق به آن اشاره کرد و گفت: اين دايرةالمعارف هماکنون با همکاري مراکز علمي و تحقيقاتي داخلي و خارجي در حال تهيه است و اميد است اطلاعات ابتدايي آن حداقل به صورت مجازي در اختيار علاقهمندان، متخصصان و کارشناسان قرار بگيرد.
وي در ادامه پيشنهاد داد: تعداد نشستهاي بررسي شهرهاي ايراني در سال آينده افزايش يابد. همچنين بهتر است در کنار نشستهاي تخصصي انجمنهاي غيردولتي به منظور تشويق علاقهمندان تشکيل شود. ضمن آنکه نمايشگاههاي متنوعتر و گستردهتري همزمان با نشستهاي تخصصي بررسي شهرهاي تاريخي برگزار شود.
به گفته نامورمطلق، فرهنگستان هنر بايد با همکاري سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نتايج نشستهاي سال 86 را چاپ و منتشر کند.
وي از حضور فعال پايگاههاي ميراثفرهنگي فعال در هفتههاي فرهنگي ايران خبر داد و گفت: فرهنگستان هنر به منظور تشويق پايگاههاي ميراثفرهنگي رايزنيهايي را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و رايزنهاي فرهنگي انجام داده تا دستاوردهاي پايگاهها در هفتههاي فرهنگي به نمايش دربيايد.
115/
انتهای پیام/