ياري ادامه داد: در اين دوره از نمايشگاه، 16 غرفه توسط رياست کاخ سعدآباد در اختيار ما قرار گرفت که با برداشتن موانع ميان غرفهها، در يک غرفه به مساحت 250 متر، جهت ارائه آثار در فضايي بازتر و نظارت آسانتر بر کل نمايشگاه، به نمايش آثار پرداختيم.
وي با اشاره به اينکه بسياري از آثار ارائه شده داراي شناسنامه هستند و در سازمان ميراث فرهنگي به ثبت رسيدهاند، گفت: نکته قابل توجه در مورد اين آثار که اغلب به صورت تابلوهايي از جنس چوب هستند، اين است که اين آثار هنري بدون رنگکاري عرضه شدهاند.
مدير حقوقي نخستين شرکت خصوصي صنايعدستي با اعلام اينکه اين توليدات با 30 درصد تخفيف نسبت به قيمت واقعي خود به فروش مي رسند، اظهار داشت: با وجود اينکه هدف از اين نمايشگاه جمعآوري اساتيد بزرگ در کنار هم و حضور در يک فضاي فرهنگي و هنري بود و فروش تنها 10 تا 20 درصد از برنامهريزي ما را در بر ميگرفت و با توجه به قيمتها تا امروز از ميزان فروش رضايت داشتهايم.
ياري به بحث ارائه آثار در قالب تابلوهايي از چوب و مس اشاره ميکند و ميگويد: اينکه چرا توليدات عرضه شده بدين صورت است و از ساير هنرهاي سنتي و دستي چون قالي، قاليچه، گليم و ... استفاده نشده است، بيشتر به اين دليل است که مکانيزه شدن اين صنايع باعث شناخته نشدن کار دستي از ماشيني شده است، در صورتي که اين آثار در نظر هر مرجع و کارشناسي، اصل و کاملا دستي است.
وي با بيان اينکه با نظر رياست مجموعه فرهنگي، هنري سعدآباد ممکن است اين نمايشگاه تا پايان فروردين تمديد شود، ادامه داد: به دليل اين که گردآوري اين آثار در محيط باز صورت گرفته و آثار بسيار نفيس و با ارزشي هستند و ممکن است به دليل شرايط جوي آسيبي به آنها وارد شود نظر بر اين است که تا 15 فروردين اين نمايشگاه به کار خود پايان دهد.
گفتني است: شرکت ارمغان خليج فارس از سال 1385 در زمينه صنايعدستي و در قالب فروش الکترونيک فعاليت خود را آغاز کرده و تا به حال موفق به برگزاري سه نمايشگاه و دريافت چندين لوح تقدير در سمينارها و همايشهاي مختلف شده است.111
انتهای پیام/