وي ادامه داد: اين دايرةالمعارف به عنوان مرجع بزرگ علمي و تخصصي ثبت ميشود و مطالب آن ميتواند به عنوان سند رسمي، مورد استفاده گروههاي مختلف قرار گيرد.
رئيس انجمن علمي فرش ايران با اشاره به اينکه اين انجمن از سال 81 فعاليت خود را به طور رسمي آغاز کرده، گفت: اين مرکز در سالهاي اوليه فعاليت خود موفق به دريافت مجوز اولين فصلنامه علمي، پژوهشي فرش ايران به نام \"گلجام\" شده است.
چيتسازيان در ادامه نشست خبري به توضيح بخشها و کارکردهاي مختلف انجمن علمي فرش ايران پرداخت و افزود: اين انجمن 400 عضو فعال دارد، که هر کدام در بخشهاي بافت و مرمت، مواد اوليه، اقتصاد و مديريت، جامعه شناسي و مردمشناسي، فعال هستند.
وي ادامه داد: فعاليت انجمن بيشتر حال و هواي مشاوره، ترويج و آموزش دارد و در اين ميان، بحث آموزش عالي و تحقيقات در حوزه فرش خالي بوده است که خوشبختانه موفق شدهايم تا به حال در عرصههاي صنعتي در توليد و گسترش دانش فرش و توسعه هنرهاي علمي تحول ايجاد کنيم.
چيتسازيان با اشاره به نوع همکاري در زمينه به راهافتادن جشنواره فرهنگي هنري فرش اظهار داشت: به دليل همکاري مثبتي که بين انجمن و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و همچنين دانشگاه کاشان برقرار شد، استقبال و روند فعاليتها جلوتر از آنچه تصور ميشد، پيش رفت.
رئيس انجمن علمي فرش ايران به اهميت روز بعد از پايان جشنواره تأکيد کرد و بيان داشت: در اين روز با برگزاري اولين کارگاه توليد علم، چهارمين همانديشي مدير گروههاي فرش دانشجويان کل کشور، برگزاري مجمع انجمن، سه رويداد بزرگ فرش را دنبال ميکنيم.
111/
انتهای پیام/