همچنين با حضور مرتضي فرجي، مسوول اداره فرش و کارشناسان سازمان بازرگاني خراسان رضوي، مجتمع قاليبافي کاظم اسماعيليان طوسي در مشهد گشايش يافت.
اين گزارش حاکي از آن است که اين مجتمع، با استفاده از تسهيلات مرکز ملي فرش ايران ايجاد شده، داراي بخشهاي مختلف بوده و به صورت کاملاً مهندسي احداث شده است.
در بخش ديگري از سفر استاني هيأت دولت، رييس مرکز ملي فرش ايران در ديدار با توليدکنندگان و فعالان برتر فرش دستباف خراسان رضوي بر حل تمامي مشکلات اين صنعت تأکيد کرد.
فرجي در اين نشست با اظهار خرسندي از وضعيت فعلي فرش دستباف در کشور گفت: با کمک و مساعدت ديگر نهادها و ارايه راهکارهاي خوب ميتوان مشکلات باقي مانده اين صنعت را برطرف کرد.
وي با اشاره به وضعيت نگران کننده فرش دستباف ايران در بازارهاي جهاني اظهار داشت: با استفاده از فناوري روز و کاهش هزينههاي توليد فرش دستباف در کشور ميتوان از ديگر رقباي خارجي پيشي گرفت تا صنعت سنتي ايران دوباره به جايگاه اصلي خود در جهان دست پيدا کند.
رييس مرکز ملي فرش ايران، آموزش صحيح در تهيه طرح و نقشه فرش دستباف را از ديگر نيازهاي اين صنعت اعلام کرد و گفت: طراحي نرم افزار جامع فرش دستباف ايراني و آموزش تجارت الکترونيک در اين زمينه موجب آشنايي بهتر توليدکنندگان و فعالان فرش دستباف با بازار جهاني ميشود.
در اين جلسه مسوول فرش سازمان بازرگاني خراسان رضوي با ارايه گزارشي از وضعيت فعلي فرش دستباف در استان خواستار توجه بيشتر به فعالان و توليدکنندگان اين صنعت شد و گفت: با وجود مشکلات فراوان، خوشبختانه صنعت فرشبافي در استان روند رو به رشدي دارد و بايد از تمام استعدادها و تواناييها در ادامه اين روند استفاده کرد.
در پايان اين جلسه از شش پيشکسوت رنگرز استان با اهداي لوح تقدير و قدرداني شد.
111/
انتهای پیام/