وي با اشاره به مزيتهاي تأسيس اين شرکتها تصريح کرد: با تشکيل اين شرکتها خريدهاي مورد نياز هنرمندان صنايعدستي به صورت عمده صورت ميگيرد و به همين ترتيب مواد اوليه ارزانتر به دست هنرمندان ميرسد.
مشايي افزود: از ديگر مزيت تأسيس اين شرکتها اين است که هنرمندان نگران بازار محصولات خود نخواهند بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: با تأسيس اين شرکتها هنرمندان مورد بهرهکشي قرار نخواهند گرفت چراکه بر اين شرکتها نظارت خواهد شد و از سوي ديگر خود هنرمندان در اين شرکتها سهام خواهند داشت.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: فرآيند پيش توليد و توليد توزيع در دست يک برنامهريزي بزرگ است.
مشايي از ديگر برنامههاي دولت براي توسعه صنايعدستي در کشور خبر داد و افزود: در سفرهاي استاني هيأت دولت ايجاد شهرکها و بازارچههاي صنايع دستي در استانها تصويب و احداث اين مراکز پيگيري ميشود.
وي با بيان اينکه توسعه گردشگري به رونق صنايع دستي منجر خواهد شد افزود: احداث اين شهرکها امکان فروش صنايعدستي را بيشتر خواهد کرد و از سوي ديگر خود اين شهرکها و بازارچهها به جاذبه گردشگري تبديل خواهند شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بيمه هنرمندان صنايع دستي را از جمله ديگر برنامههاي دولت براي حمايت از هنرمندان صنايعدستي ذکر کرد.
مشايي افزود: هنرمندان صنايعدستي بسيار متواضع هستند و بسيار سخت زندگي ميکنند و اين امر مسئوليت ما را سنگين ميکند.
وي با بيان اينکه صنايعدستي هنر فکر و عشق است افزود: انسانها خود را در صنايعدستي متجلي ميکنند وقتي انسان متجلي شود همه اين ويژگيها را با خود به همراه دارد./105
انتهای پیام/