وي اضافه کرد: تخت جمشيد اثري ماندگار است که بايد در حيات و رونق کشور متناسب با منزلت و جايگاهي که دارد نقش خود را به خوبي ايفا کند و گرنه فرسايش و ديگر اثرات هوازي باعث ميشود که اين اثر روز به روز از بين برود.
جهانگيري ادامه داد: آنچه که در تخت جمشيد اتفاق ميافتد ذرهاي از حدود قوانين و مقررات ناظر بر ميراث فرهنگي عبور نخواهد کرد. يعني حرکتي که در تخت جمشيد صورت ميگيرد دقيقا در چار چوب مقررات است.
مديرعامل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي تاکيد کرد: مسوولان مجموعه پژوهشي پارسه مشاور طرح و ناظر بر طرح هستند چراکه اتفاقي قرار نيست صورت بگيرد که ضربهاي بر اين اثر تاريخي زده شود چون ما به اندازه کافي اين عرق ملي و حساسيت را در باره آثار ميراثي و فرهنگي کشورمان داريم و ميدانيم که آسيب رساندن به آنها خيانت بزرگي است.
وي تصريح کرد: زماني که تخت جمشيد بتواند بر اساس جايگاه فرهنگي که دارد نقش خود را ايفا کند و ظرفيت موجود 500 هزار بازديدکننده را به 5 ميليون گردشگر برساند ميتواند از فرصتهايي که دارد بهره برده و در حوزه اقتصاد کشور نقش ايفا کند.
وي گفت: طبيعتا اين خواسته هر ايراني است که وقتي به تخت جمشيد ميرود علاوه بر دريافت امکانات رفاهي _ تحقيقي شب هم از تخت جمشيد بازديد کند و من فکر نميکنم که روشن کردن تخت جمشيد، نور پردازي آن و زنده نگه داشتن تخت جمشيد در شبها کاري مغاير با اهداف ميراث فرهنگي باشد.
جهانگيري افزود: احداث اقامتگاه موقت خارج از حريم تخت جمشيد از جمله برنامههاي شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي است که با قوانين و مقرات خاص انجام ميگيرد.
وي با اشاره به اينکه شرکت اتريشي که در نظر داد در تخت جمشيد سرمايهگذاري کند به روش BOT سرمايهگذاري ميکند، افزود: سرمايهگذاري به روش BOT که با پول خارجيها در اين کشور انجام شود براي کشور بسيار مفيد است.
جهانگيري اضافه کرد: سرمايهگذاري BOT يعني اين که سرمايهگذار خود اين سرمايهگذاري را انجام ميدهد و برگشت سرمايه از طريق فروش بيلت و بازديد از يک مجموعه مشخص و براي يک دوره زماني مشخص است.
102/
انتهای پیام/