وي افزود: با تصويب اين دستورالعمل، رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به زودي آن را براي شناسايي آثار تاريخي منقول به استانهاي سراسر کشور ابلاغ ميکند.
وکيل با بيان اينکه کميته تخصصي شناسايي و ثبت اشياي تاريخي منقول در فهرست ميراث ملي با حضور کارشناسان و متخصصان در سال گذشته تشکيل شد، خاطرنشان کرد: ثبت و شناسايي اشياي تاريخي در سال 1309 به تصويب رسيده؛ اما تاکنون هيچ اقدامي انجام نشده است.
به گفته مدير کل دفتر ثبت آثار تاريخي، طبيعي و معنوي تاکنون هيچ آماري از تعداد اشياي موجود در کشور وجود ندارد و ضرورت تشکيل اين کميته بسيار احساس ميشد.
وي با بيان اينکه نداشتن آماري از آثار تاريخي منقول يکي از ضعفهاي اساسي سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است، اظهار داشت: اميدوار هستم تا شناسايي آثار تاريخي در قالب پروژه ملي و با همکاري سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، سازمان آمار کشور ومعاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري به سرانجام لازم برسد.
به گزارش ميراث آريا، در سال گذشته کميته تخصصي ميراث طبيعي و معنوي تشکيل شد و دستورالعمل اين دو کميته به تصويب شوراي عالي ثبت رسيد .همچنين اين دستورالعمل در آخرين روزهاي سال گذشته به استانها ابلاغ شد تا هر چه سريعتر شناسايي و ثبت ميراث طبيعي و معنوي در دستور کار قرار گيرد.
115/
انتهای پیام/