طبيعت‌گردي را با توجه به حفظ طبيعت توسعه دهيم

به گزارش ميراث‌آريا( CHTN)، ظفرالله صديق، امروز در نشست کارشناسان ارشد اجلاس D8 در هتل لاله تهران گفت: بيش از نيمي از گردشگري پاکستان از طريق طبيعت‌گردي است و ما سعي کرده‌ايم در پاکستان طبيعت‌گردي را آنقدر توسعه ندهيم که با تراکم جدي روبه روشويم و به طبيعت آسيب برسانيم.

وي اضافه کرد: با توسعه طبيعت‌گردي و جذب گردشگران خاص مي‌توانيم به سرمايه‌گذاري و تعريف پروژه‌هاي خاص برسيم.

نماينده کشور پاکستان در اجلاس D8 از طرح‌هايي که توسط ايران براي توسعه طبيعت‌گردي مطرح شده است، حمايت کرد و گفت: ايجاد شبکه‌اي بزرگ از اين کشورها مي‌تواند ظرفيت‌هاي طبيعت‌گردي اين بلوک را به تمام دنيا معرفي کند.

در ادامه اين نشست نماينده کشور نيجريه افزود: نيجريه يک منبع عظيم طبيعت‌گردي دارد و توسعه طبيعت‌گردي ايجاد شغل و کاهش فقر و توسعه در مناطق روستايي را به ارمغان مي‌آورد، از اين رو همکاري تورگردانان يک کشور با کشورهاي ديگر اين امر را توسعه مي‌دهد.

در ادامه اين نشست نماينده کشور مالزي نيز در خصوص سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاي گردشگري بيان کرد: سرمايه‌گذاري در اکوتوريسم يک شبه جواب نمي‌دهد و ما در کشور مالزي به دنبال سرمايه‌گذار خارجي هستيم و در اين راستا 20درصد سرمايه‌گذاري در اين بخش را تامين مي‌کنيم و در اختيار سرمايه‌گذاران خارجي قرار مي‌دهيم.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 1387022359