وي اضافه کرد: گردشگري در دنياي امروز ابعاد و چشماندازهاي متفاوتي دارد و همه ما بر اين نکته واقفيم که نتيجه توسعه گردشگري، توسعه و تثبيت صلح در جهان است، چرا که افزايش تعاملات فرهنگي و تعميق آنها موجبات گسترش مدارا، نوع دوستي و حس اعتماد متقابل ملتها و دولتها و در نهايت صلح و دوستي را به ارمغان خواهد آورد.
ملک زاده با اشاره به پيشينه غني و فرهنگي کشورهاي عضو D8 تاکيد کرد: تعاملات تاريخي اين کشورها با يکديگر در کنار آثار شگفتانگيز تاريخي و فرهنگي موجود در اين منطقه و اقليمهاي گوناگون و متنوع کشورهاي عضو، بستر مطلوبي را فراهم ميآورد تا اين حوزه بتواند نقش اصلي را در تامين نيازهاي گردشگري و پربار کردن اوقات فراغت شهروندان کشورهاي عضو فراهم آورده و نيازهاي گوناگون گردشگري را پاسخ دهد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: اين سخن بدين معناست که ما ميتوانيم با توجه به ويژگيهاي متنوع و با ايجاد تسهيلات و امکانات مطلوب اتباع خود را به ديدار ساير کشورهاي عضو ترغيب کرده و گردشگري را در داخل بلوک کشورهاي عضو تقويت کنيم.
ملک زاده ادامه داد: براي تحقق اين امر بايد تمهيدات و مقدمات مورد نياز در عرصههاي متنوع را فراهم آورده و موافقتنامههاي لازم را در زمينه تسهيلات گردشگري، حفاظتهاي فرهنگي و محيط زيستي و مزيتهاي سرمايهگذاري در اين نشست تبادل کنيم./102
انتهای پیام/