وي ادامه داد:استقبال گرم و روز افزون زوار عتبات عاليات و تجار از مرز بينالمللي و تجاري مهران بيانگر اهميت اين منطقه است.
محتاج افزود: بايد تلاش شود که با هماهنگي سفارت عراق و مقامات محلي از هرگونه ناهماهنگي در تردد زوار دو کشور در اين خروجي جلوگيري و زمينه خدماتدهي مطلوب به زائران فراهم شود.
معاون سياسي، امنيتي استانداري ايلام نيز در اين نشست گفت: اکنون روزانه علاوه بر تردد حدود دو هزار زائر، ۷۰۰دستگاه کاميون حامل کالاهاي صادراتي ايران از طريق خروجي بينالمللي و تجاري مهران به عراق وارد مي شود.
\"سعيد هاشمي\" افزود: اگر چه تا کنون در مرز بينالمللي مهران تجهيزات مناسبي داير شده است، اما براي رسيدن به نقطه مطلوب نيازمند تجهيزات و امکانات بيشتري است.
وي گفت: تسريع در تکميل پايانه و تکميل تجهيزات مورد نياز و زيرساخت هاي رفاهي از جمله نيازهاي جدي مرز مهران است که با معاون امنيتي وزارت کشور براي پيگيري در ميان گذاشته شده است.
معاون سياسي، امنيتي استانداري ايلام افزود: بايد به خروجي بينالمللي مهران باتوجه به شرايط حاکم برآن با نگاه ويژهاي بهمنظور توسعه زيرساخت ها نگريسته شود.
هاشمي افزود: در اين نشست قرار شده است که مسائل، مشکلات و ناهماهنگيهايي که از طرف مقامات عراقي در نوار مرزي دو کشور ايران و عراق براي تردد زائران و خدمات دهي مطلوب به وجود ميآيد از طريق سفارت عراق پيگيري و سريعاً برطرف شود.
لازم به ذکر است ،معاون سياسي و انتظامي وزير کشور در سفر به استان ايلام از پايانه مرزي مهران، بازارچه و پروژههاي در دست ساخت دستگاههاي مرتبط با زائران عتبات عاليات در نوارمرزي مهران بازديد و از نزديک در جريان مسايل و مشکلات آنان قرار گرفت./116
انتهای پیام/