اجراي مصوبات گردشگري نيازمند همکاري دستگاه‌هاي مرتبط

به گزارش ميراث آريا (chtn)محمدحسين مهدي‌پور، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در همايش سراسري معاونين سازمان، مديران کل ستادي و روساي سازمان استان‌ها پيرامون تبيين و تشريح سياست‌ها و برنامه‌ها در سال 87 گفت: در استان گيلان تمام مصوباتي که اجراي آنها بر عهده سازمان بود انجام شد. ولي سازمان ها و نهادهاي مرتبط همکاري‌هاي لازم را در اجراي اينگونه مصوبات با ما ندارند.

وي تاکيد کرد: دريافت زمين براي اجراي طرح‌هاي گردشگري يکي از مشکلات حوزه گردشگري در استان گيلان است.

مهدي‌پور با اشاره به تخصيص پنج درصد اعتبارات تملک دارايي به سازمان هاي ميراث فرهنگي ادامه داد: بر اساس قانون اين مبلغ بايد در اختيار ما قرار بگيرد و بايد مکانيزم آن مشخص شود تا اين مبلغ به آساني به سازمان ميراث فرهنگي پرداخت شود.

وي با تاکيد بر اجراي مصوبات سفر هيات دولت گفت: ساماندهي واحدهاي اقامتي يکي از مصوبات هيات دولت است که توانسته‌ايم آن را انجام دهيم و در نتيجه رضايتمندي گردشگران از اين اماکن بيشتر شده است.

مهدي‌پور يادآور شد: مطالعات جامع مناطق نمونه استان به اتمام رسيده و مطالعات تفضيلي آنها نيز در حال انجام است.

رئيس ميراث فرهنگي گيلان خاطرنشان کرد: در شش منطقه نمونه گردشگري مجوز سرمايه‌گذاري به بخش خصوصي داده شده و هزار و 130 ميليارد تومان در آنجا سرمايه‌گذاري مي‌شود.

وي به اقدامات انجام شده در حوزه ميراث فرهنگي نيز اشاره کرد و افزود: در سال 86 مرمت 30 اثر تاريخي انجام شد که 5 پروژه از طرح‌هاي نيمه تمام حوزه ميراث فرهنگي بود.

وي گفت: تا سال 85، 770 اثر تاريخي ثبت شده در استان وجود داشت که در سال 86 اين رقم به هزار اثر رسيد و در نظر داريم که اين تعداد را به دو هزار اثر ثبت شده برسانيم.

مهدي‌پور در پايان خاطرنشان کرد: استانداري‌ها و فرمانداري‌ها نگاه خاص خود را به توسعه گردشگري دارند که بايد در اين حوزه يک هماهنگي با سازمان ميراث فرهنگي به عنوان متولي اين بخش داشته باشند./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387030431